點解男仔鐘意叫人含

收藏  |  訂閱
32  2.3k

以前有一位SP,每次同佢相聚時都會幫佢口交到潮吹為止,噴到成地到係,叫到拆天。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-24 16:25 發表 查看引用來源
以前有一位SP,每次同佢相聚時都會幫佢口交到潮吹為止,噴到成地到係,叫到拆天。
求教學、 我都要學識~~~~覺得成功咗會好難忘

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-24 18:18 發表 查看引用來源
求教學、 我都要學識~~~~覺得成功咗會好難忘
根據觀察幾位對手反應,暫時只有1位可以潮吹,所以我估係睇個人條件,而不是技巧,當然過程中人要放鬆先容易潮吹到。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-20 23:30 發表 查看引用來源
我驚責爆佢個頭喎, 有無女人用鮑魚刷刷你個嘴呀?😁😁
咁又無喎,反而我用D鬚刷鮑魚就有~

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-24 23:37 發表 查看引用來源

根據觀察幾位對手反應,暫時只有1位可以潮吹,所以我估係睇個人條件,而不是技巧,當然過程中人要放鬆先容易潮吹到。
要咩條件呀????

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-25 21:43 發表 查看引用來源
要咩條件呀????
我覺得有D人係天生可以去到潮吹的境界。
小弟閱人很少,不可作準。其他有豐富經驗bro或sis可以分享吓。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-25 22:17 發表 查看引用來源

我覺得有D人係天生可以去到潮吹的境界。
小弟閱人很少,不可作準。其他有豐富經驗bro或sis可以分享吓。
當你遇到個識潮吹對手....會唔會成日想同佢做???

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-26 02:53 發表 查看引用來源
當你遇到個識潮吹對手....會唔會成日想同佢做???
我個人唔會只係因為佢識潮吹而成日想同佢做,反為重視雙方交流過程中的整體感覺。
我會視潮吹為花紅而唔係底薪。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-3-26 16:54 發表 查看引用來源

我個人唔會只係因為佢識潮吹而成日想同佢做,反為重視雙方交流過程中的整體感覺。
我會視潮吹為花紅而唔係底薪。
好好嘅比喻......

回覆 1# .溫柔. 的帖子

口交呢樣東西 ,係雙向嘅
佢求求其其 ,你咪一樣囉

前往最後回覆