44 12345
上一頁下一頁
發新話題

超鐘意大波既我

收藏  |  訂閱
43  3.3k

超鐘意大波既我

人越大越恐怖,我早幾年都仲無咁誇張,可能34C,34D已經覺得好大好好玩,而家我已經對D無咩感覺,已經已經只係想試34F,36E......有時同啲女仔傾傾下計,知道佢地C,D,唔知點解已經唔係太有心再傾落去,我覺得自己開始走火入魔!

即係中意肥婆...........?!肥先有大波

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-28 11:40 發表 查看引用來源
即係中意肥婆...........?!肥先有大波
少肥我都OK架

玩波呢樣野通常都係愈耐就愈想玩大,不過比起大細,我反而更希望波形靚同埋挺身又彈手
我ex就係c同d之間但揸果下好正,有次就來m甚至谷到變差唔多E size,果日喺公園揸撚左半粒鐘手都軟

聯想到各 c 兄個樣成個 chapman TO 咁, 一大波就流晒口水....

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-28 19:27 發表 查看引用來源
玩波呢樣野通常都係愈耐就愈想玩大,不過比起大細,我反而更希望波形靚同埋挺身又彈手
我ex就係c同d之間但揸果下好正,有次就來m甚至谷到變差唔多E size,果日喺公園揸撚左半粒鐘手都軟 ...
Ching識玩喎,不過E波都唔係咁易搵到玩。

引用:
原帖由 04329234 於 2020-3-28 22:52 發表 查看引用來源

Ching識玩喎,不過E波都唔係咁易搵到玩。
所以有時可以改搵D屎忽翹既女來玩

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-28 23:11 發表 查看引用來源

所以有時可以改搵D屎忽翹既女來玩
我而家反而想搵個肯同的玩衣著誘惑既女仔....
我真係一個都未遇過

引用:
原帖由 04329234 於 2020-3-28 23:28 發表 查看引用來源

我而家反而想搵個肯同的玩衣著誘惑既女仔....
我真係一個都未遇過
呢樣...當年條女都有著...例如露背毛衣/絕對領域/bikini/校服/紅底,
有兩次仲叫我影幾張相自己留念...
有幾次仲好似陳冠希甘影佢裸照(不過唔影佢樣保障佢安全)
到依家都無del到

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-28 23:42 發表 查看引用來源

呢樣...當年條女都有著...例如露背毛衣/絕對領域/bikini/校服/紅底,
有兩次仲叫我影幾張相自己留念...
有幾次仲好似陳冠希甘影佢裸照(不過唔影佢樣保障佢安全)
到依家都無del到 ...
絕對領域同紅底即係咩?

44 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆