上一頁下一頁
發新話題

超鐘意大波既我

收藏  |  訂閱
43  3.3k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-28 11:40 發表 查看引用來源
即係中意肥婆...........?!肥先有大波
咁妳又錯喎, 唔一定肥先有大波, 我之前有一個sp, 佢肥但波唔大, 只得B cup

引用:
原帖由 04329234 於 2020-3-28 23:51 發表 查看引用來源

絕對領域同紅底即係咩?
絕對領域...你上網查下就明...
紅底咪紅色內衣底底囉

我44E🤪🤪🤪🤪🤪

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-29 11:20 發表 查看引用來源
我44E🤪🤪🤪🤪🤪
好想即刻幫手做返半個鐘按摩

回覆 2# 失常少女 的帖子

大波既後生時候,確係唔錯
一老左就心口,掛住兩個漏氣皮球咁
我媽打就係呢類型

我都未老就墮...呢個好關平常生活習慣事...訓覺喺屋企都唔戴bra...細個唔願戴bra..戴錯bra 都有影響...我G cup...男神渣到愛不釋手...但我係肥婆...😜

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-29 22:10 發表 查看引用來源
我都未老就墮...呢個好關平常生活習慣事...訓覺喺屋企都唔戴bra...細個唔願戴bra..戴錯bra 都有影響...我G cup...男神渣到愛不釋手...但我係肥婆...😜
諗起果時,ex一谷緊M,對奶谷到e cup都已經話戴唔到bra...

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-3-29 22:27 發表 查看引用來源

諗起果時,ex一谷緊M,對奶谷到e cup都已經話戴唔到bra...
諗起都開心。。。。。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-29 22:10 發表 查看引用來源
呢張相又唔係好肥

引用:
原帖由 04329234 於 2020-3-29 22:53 發表 查看引用來源

諗起都開心。。。。。
梗係啦,睇著佢喺街,多人果陣就攬著個袋遮著心口
但一無人果陣,就蚊我隻手,叫我伸入去揸
揸左一陣佢已經成對波出哂汗又硬哂lin
有次佢忍唔著,就大家坐喺公園,搵件嬲遮著前面,佢拿高件tee,
叫我盡情玩佢果對谷大左既E cup天然乳....
揸足20分鐘揸到手都軟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆