上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女同事個女 (有痛腳) 由於會員 李眾勝堂 既留言, 所以我唔會再更新

收藏  |  訂閱
55  41.0k

而家D癈青做野係咁架啦,有頭無尾。

呢個題材確實得,期待。

引用:
原帖由 李眾勝堂 於 2020-4-17 06:25 發表 查看引用來源
而家D癈青做野係咁架啦,有頭無尾。
既然你甘講, 我就唔再更新啦~
大家多謝佢啦~
我都有自己野要做, 冇你甘撚得閒
今日更新左, 我放到28/04/2020 就del 晒去~

引用:
原帖由 sscyhk 於 2020-4-16 23:03 發表 查看引用來源
衰11,應該有排坐
所以沒更新
請你擘大個屎眼睇清楚, 16歲並唔係衰11仲有, 香港冇衰11呢條法例, 最接近既法例亦唔係11個字, 讀多D書先啦~
未check 清楚你就係度9嗡都算on撚9

樓主。。加油呀。好多人等緊你

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2020-4-27 23:41 發表 查看引用來源
樓主。。加油呀。好多人等緊你
講左唔會再更新, 黎呢度係開心share, 而唔係為左比人屌~
D on9仔又要睇, 又要屌人出得慢, 但自己又冇野比人睇...
甘索住唔出啦, 唔好嘥我時間...
打都要時間, 打完出黎仲要比人屌?
你寫埋落去啦~
仲有, 我冇錢收架! 冇錢收, share 比人一齊開心都仲要比人屌?
你叫佢地出埋我果份啦~

引用:
原帖由 enjoysexsex 於 2020-4-27 20:40 發表 查看引用來源

既然你甘講, 我就唔再更新啦~
大家多謝佢啦~
我都有自己野要做, 冇你甘撚得閒
今日更新左, 我放到28/04/2020 就del 晒去~
自打咀巴、前言不對後語!
呢度爛尾貼唔止你一個,唔好以為自已好重要,無得睇唔使死架!

引用:
原帖由 enjoysexsex 於 2020-4-28 00:13 發表 查看引用來源

講左唔會再更新, 黎呢度係開心share, 而唔係為左比人屌~
D on9仔又要睇, 又要屌人出得慢, 但自己又冇野比人睇...
甘索住唔出啦, 唔好嘥我時間...
打都要時間, 打完出黎仲要比人屌?
你寫埋落去啦~
仲有, 我冇錢收架! ...
咁辛苦,疴極都疴唔出、呢D叫便秘呀,揾個印巴佬同你通一通啦。
要人追你出貼,刷存在感吖?你估你封筆,會唔會有人喊呢?

唔出post,吹下水還可以ar

引用:
原帖由 enjoysexsex 於 2020-3-30 17:36 發表 查看引用來源
由於會員 李眾勝堂 既言論
所以決定唔再係呢度出post
質素越黎越低就係因為呢D人
我會係第二度出post, 但點都唔會再係呢度出post
另外兩係引人入性既post 都會del埋~ ...
.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆