上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女同事個女 (有痛腳) 由於會員 李眾勝堂 既留言, 所以我唔會再更新

收藏  |  訂閱
55  41.0k

明白樓主心情, 唔尊重Writer 啲人真心粗俗on9支持你

引用:
原帖由 商界巨大的羔羊 於 2020-4-29 11:06 發表 查看引用來源
明白樓主心情, 唔尊重Writer 啲人真心粗俗on9支持你
D撚樣上網打字屌9人就叻...
現實生活就on99... 女又屌唔到, 咪上網發洩lo~
又要睇, 又要屌, 但自己又冇料到~
係甘架啦~
所以呢個forum 都做唔得耐, 大家搵定第二個forum啦

D5毛有得翻牆就好好珍惜啦~無女比佢屌... 有得比你睇下打下飛機出出火...比條撚過下引咪好囉~
引用:
原帖由 enjoysexsex 於 2020-4-29 11:19 發表 查看引用來源

D撚樣上網打字屌9人就叻...
現實生活就on99... 女又屌唔到, 咪上網發洩lo~
又要睇, 又要屌, 但自己又冇料到~
係甘架啦~
所以呢個forum 都做唔得耐, 大家搵定第二個forum啦 ...

作者為興趣,無收錢,唔一定要埋尾,可以係佢風格。覺得唔啱睇過主啦,番大陸自己收埋J,唔好獻醜,唔係奉旨要寫

引用:
原帖由 Yvon01 於 2020-4-30 17:52 發表 查看引用來源
作者為興趣,無收錢,唔一定要埋尾,可以係佢風格。覺得唔啱睇過主啦,番大陸自己收埋J,唔好獻醜,唔係奉旨要寫
呢D水準學人收錢?收皮就有。都係果句囉,無貨賣就揾人發下爛乍,咁就可以落台閃人。

回覆 35# 李眾勝堂 的帖子

🤔👈🤐🤦‍♂️👋👊🤜🤛

乜依家啲5毛連依啲page都要做埋。
搵食真艱難🥺

引用:
原帖由 李眾勝堂 於 2020-4-30 18:17 發表 查看引用來源
呢D水準學人收錢?收皮就有。都係果句囉,無貨賣就揾人發下爛乍,咁就可以落台閃人。
你又有咩野水準可以話人? 你甘撚勁, 咪自己出反個post lo~
你甘叻, 實好多貨賣啦, 又唔見你出post?
睇下到時D人又會有咩野反應~

引用:
原帖由 enjoysexsex 於 2020-5-1 00:55 發表 查看引用來源

你又有咩野水準可以話人? 你甘撚勁, 咪自己出反個post lo~
你甘叻, 實好多貨賣啦, 又唔見你出post?
睇下到時D人又會有咩野反應~
你D貨賣哂啦?我就係做睇果個,你再憨鳩鳩咁玩野,我就當你係小丑咁睇,
你唔會叫觀眾"笑乜撚呀?咁叻小丑你黎扮吖?"

最撚憎你D咁既柒頭,成鳩日玩人,要人求你續貼。
你唔成篇打好再貼?
或者存心整篇斬開幾份黎貼,呃like。

啲五毛成日拉開話題睇撚到你個logo都黑人憎 鍾意咪寫畀大家睇唔鍾意咪唔寫囉咁撚簡單
不過你啲咁嘅腦殘藍絲 DLLM

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆