45 12345
上一頁下一頁
發新話題

有冇人妻有同外面既男人玩到有左BB既經驗

收藏  |  訂閱
44  4.3k

有冇人妻有同外面既男人玩到有左BB既經驗

如題, 想知道有冇CHING(無論你系外面播種果個, 定本身系人夫)或絲打, 有個呢D經驗, 系咪都系一定選擇唔要, 有冇D可以留返BB既生命又唔影響三方面生活既解決方法, 當然我講緊香港呢個社會, 唔系其他文明法律, 有既唔該分享下由頭到尾既處理經驗Orz

回覆 1# chung1977 的帖子

好難喎! 香港算係保守社會。

有......落咗去啦....無能力養呀

回覆 2# alice33442002 的帖子

咁我都明, 但系電視都有類似劇情第日長大成人先知唔系親生, 大家又都冇事

回覆 3# 失常少女 的帖子

送去教會孤兒院門口得唔得呢? 唔知有冇得咁...

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-1 15:26 發表 查看引用來源
如題, 想知道有冇CHING(無論你系外面播種果個, 定本身系人夫)或絲打, 有個呢D經驗, 系咪都系一定選擇唔要, 有冇D可以留返BB既生命又唔影響三方面生活既解決方法, 當然我講緊香港呢個社會, 唔系其他文明法律, 有既唔 ...
我覺得你好似有

回覆 5# chung1977 的帖子

就瞞著老公,以後發現一定家變,一就比老公知,要求原諒。  我識有教徒夫婦,老公真係原該老婆,當細路係自己。

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-3 19:56 發表 查看引用來源
送去教會孤兒院門口得唔得呢? 唔知有冇得咁...
唔好增加負擔.....陀仔好多野會變...瞞唔住屋企人

引用:
原帖由 alice33442002 於 2020-4-4 00:39 發表 查看引用來源
就瞞著老公,以後發現一定家變,一就比老公知,要求原諒。  我識有教徒夫婦,老公真係原該老婆,當細路係自己。
果位老公真係好偉大

回覆 7# alice33442002 的帖子

如果冇更完善既社會體系解決...選擇接受可能系最好既解決方法

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆