上一頁下一頁
發新話題

幾年前和人妻的V7(更新#79有相,#46有相,#23有相)(第2位V7的人妻#121,#123, #128, #160)

收藏  |  訂閱
65  117.3k

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-19 16:54 發表 查看引用來源
我都好想好似師兄咁有性福同艷福
依家咩都冇lu

引用:
原帖由 girl2000 於 2020-4-23 10:26 發表 查看引用來源
師兄最後點同人妻姐姐分開架?
最後離別唔講啦
總之大家間中都會互相問侯下,但就唔會見面囉

引用:
原帖由 dickson0708 於 2020-4-29 15:07 發表 查看引用來源
全部睇晒,師兄好幸福👍🏻👍🏻
只可以講回憶總是甜

我想寫多篇,大家覺得我繼續寫s人妻好還是寫第二個人妻好?

s果個期間都已經冇咩特別,最深刻既已經打哂

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-6-24 20:02 發表 查看引用來源

點解你咁多人妻??
冇呀,得兩個咋

引用:
原帖由 a9986972 於 2020-6-25 02:22 發表 查看引用來源
Ching. 加你v7係唔係有好多正野睇?
ching係咪想睇我既j相😂😂😂😂

第二位V7的人妻

係同S姐姐關係完結左一年左後,這一年來,我仍然有KEEP住玩下V7附近的人
當然,已經慢慢發展到大部分都是金融妹,點數妹既人出現,但可惜都比我遇到一個真真正正咁玩依個V7附近的人—— "M姐姐" ~~

M姐姐個頭像係一個16XCM高,著一件黑色連身短裙,深啡色既長BOOT,長到快到腰間既長髮,甜美笑容,當初我仲以為佢大我最多5,6年,點知原來我同M姐姐年隔12年,所以剛好同一生肖,慢慢大家都互相發掘不同話題咁繼續傾落去,再互發下食物相(真係平時食飯既相),傾左一個月,期間當然有講下咸濕野啦(我發覺同女仔傾黃色野,回應得會熱勁),慢慢... ... 我地就傾到 'SEX' ~~

有一日中午,

M:頂~岩岩又破財啦T_T
我:下..M姐姐做咩事呀???
M:個衰佬今個月又未比家用,水費果D又係我出!! (之前佢已經講過佢地關係唔好)
我:唔好嬲啦,快啲食啲甜野,個人無咁嬲^3^
M:依家LUNCH TIME,岩岩先食飽飯咋,係都要收工先去買啦 (E~睇黎佢真係想食WOR)
我:一係你晏啲收工,我陪你去買啦喇 (我地都係住同一區,我同佢的距離步行20分鐘)
M:咁好死,但你都未見過我真人,我真人好肉酸架WOR,我怕嚇親你 (我睇左你超過20張相,醜極有限喇!)
我:唔..我唔怕啵..可以請你食甜品..係我榮幸!!
M:哈哈!!咁好喇,我收工再MSG你喇,我做野先 (YEAH~可以見到佢真人啦,傾左成個月既成果來了)

到左4點幾,

M:岩岩搞掂哂喇,過多30分鐘我就會XX超市買餸,睇下你會唔會認到我喇 (嘩~無喇喇玩捉迷藏@@)

我:收到,即刻換衫出發!!

到達目的地,

我一入去就左望望右望望,望左好多個都係肥C奶,明明啲相又高又瘦架=3=" (會唔會比佢老點左呢...),最後都係要MSG佢

我:我搵左好耐喇,見唔到你既?? (你唔會返左屋企掛@@")

M:咁渣架你,有無心搵我架你到底?但我岩岩見到個大大隻既傻仔望黎望去咁搵人啵^^

我:依度都幾大下,一係你比啲提示我喇T_T (咁鬼大地方,分分鐘你買完比埋錢我都仲未搵到)

M:好喇,你試下行去生果個邊

我即刻狗衝過去,掃瞄左不少師奶,終於比我見到一個背影係又高又瘦既女子^3^

佢著緊白色T-SHIRT,牛仔短褲,已經見到對又長又白既長腿,再加一件黑色又薄又長既外套,長到大脾位,白色波鞋仔,

佢好專心簡緊橙,我慢慢行埋佢隔離摸下啲橙,

我細細聲自言自語:啊~呢啲橙唔知夠唔夠甜呢食完心情會唔會好啲既呢?? (果下唔敢直接打招呼,認錯人好瘀的)

M:HEHE,麥你認人咁差架,我同相真係差咁衰咩? (哈哈~搵到你喇!!)

我:唔係呀,你同相真係無咩分別WOR (真心話)

M:辛苦你喇,要陪我黎買餸^^

我:我好開心見到你就真,你返工真著短褲架?? (忘記介紹,佢係一個幼稚園MISS)

M:有咩問題,學校都無限制呢啲,有時放學有啲爸爸接小朋友果陣仲會偷望下我TIM

我:做你學生就好喇,咁長條腿,日日返學都有得摸摸喇 (真係好想摸下><)

M:喂,先生,眼看手勿動呀,哈哈 (我唔信,我記得之前佢都講過佢結左婚有過SP~)

我:係係,我會慢慢欣賞 (等我試下你先~)

我專登等佢隻手想拎起某粒生果時,我即刻扮想拎果粒,趁機會捉摸到佢手仔 (又白又滑又修長既手指),摸完即時扮唔好意思,佢竟然無理我,我緊係繼續喇,如是者,佢之後簡果4,5粒我都係咁做(雖然好幼稚,但係好興奮),佢終於出聲

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2020-7-6 17:30 發表 查看引用來源
支持樓主繼續寫正嘢,加油加油
多謝支持^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆