上一頁下一頁
發新話題

幾年前和人妻的V7(更新#79有相,#46有相,#23有相)(第2位V7的人妻#121,#123, #128, #160)

收藏  |  訂閱
175  117.1k

回覆 128# Sampras730 的帖子

等待師兄既第二次正場呀👏👏👏

樓主失咗踪冇Update

終於睇晒。。好精彩。。

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-7-20 07:35 發表 查看引用來源

你做邊行??現還忙,
街市呀,前排唔比人出街食,好多人買送

SORRY各位,今日有更新架喇

引用:
原帖由 Sampras730 於 2020-9-17 10:41 發表 查看引用來源
街市呀,前排唔比人出街食,好多人買送
咁最近你應好發, 我見街市d人,收錢收到手軟

引用:
原帖由 Sampras730 於 2020-9-17 10:53 發表 查看引用來源
SORRY各位,今日有更新架喇
期待師兄,辛苦了

真係等得好心急!師兄快啲……update la

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-9-17 13:59 發表 查看引用來源

咁最近你應好發, 我見街市d人,收錢收到手軟
打份牛工,糧都係咁多

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

2星期後既星期日早上,

我:早安~MISS M^^
M:GOOD MORNING,你出門返工未呀?
我:未呀,岩岩打返去請左假(因為果朝訓晏左,所以索性唔返工啦)
M:咩事無返??你唔舒服呀??
我:無呀,有D頭痛,所以唔想起身><(訓得太耐,攰到唔想郁)
M:唔舒服都要起身食D野架(我都知,但懶得起身煮野食)
我:手手腳腳好似無咩力咁,我諗晏D叫外賣算啦
M:邊得架,成日食外賣,你屋企人返哂工呀??(E..唔通你想買比我食@@)
我:係呀,自己一條友係屋企咋
M:你有無想食D咩呀??
我:我都唔知食咩好
M:我上黎你度煮啦,反正我都未食(嘩~有人妻上黎煮喎,開心到彈起身)
我:下,係咪真架??咁我個胃交比你啦
M:咁你有無D咩係唔想食架?廢事我煮完你又唔食
我:無呀無呀~MISS煮既我咩都會食哂佢架^^(我最想食埋你BODY)
M:咁我話事啦,你比你地址我,11點左右過黎啦
我:XXX XXX XXX室,我開定大門等你啦(即刻起身梳洗,今次射波無白費^3^)

好快11點啦,時間一分一秒咁過去,過得好鬼慢><
我已經開定個閉路電話睇下佢到未(我唔敢吹佢快D上黎),手機突然來左個MSG,

M:我就到你樓下架啦,餓死未呀?(睇到呢句個心好安樂,幾驚你會放飛機唔上黎)
我:就餓死啦,餓到人都食得落啦@@(最想食埋你^^)
M:乖啦~好快上黎
我:我已經坐定定架喇,MISS

5分鐘後,我就見到電視有個高瘦女子抽住兩袋野入升降機,今次佢著橙色碎花露肩連身裙,大約長到大脾一半(正呀!!),全白色波鞋仔

[叮噹!!]我即刻沖去開門!!打開大門後

我:WELCOME,MISS(一路講一路雙眼上下打量佢全身,條腿真係好撚正)
M:好快手喎,一禁鐘就即刻開門
我:緊係喇~點敢比MISS你企咁耐
我接左佢兩袋野,佢除鞋後我馬上遞上拖鞋~(見佢彎身除鞋果下,真係想一野拍落佢PATPAT度)
M:乖喇,我依家煮野比你食先喇
我:你飲唔飲D野先呀?雪櫃有野飲~
M:唔使啦,參觀下你間屋先,裝修得幾靚喎(慢慢地行到我間房門口)
M:你間房幾香啵(佢企係我房門口,我係後面睇到佢真係好正)
我:緊係喇,男兒香呀(一邊講一邊手慢慢攬住佢條幼腰,好好攬呀^3^)
MISS FEEL到我隻手,就擰頭望住我講:有人又話D手腳冇力既(佢竟然冇撥開我隻手^口^)
我:唔知點解一見到靚女就成身充滿力量(我食住個勢隻手由腰滑落去PATPAT,好挺呀佢屁股)
M:口花花喇你,你唔食野有力咩(係咪暗示食完野就會啪啪呀!?!?)
講完就輕輕推開我,行去廚房整野食><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆