上一頁下一頁
發新話題

幾年前和人妻的V7(更新#79有相,#46有相,#23有相)(第2位V7的人妻#121,#123, #128, #160)

收藏  |  訂閱
175  117.1k

嘩,巨龍呀。。。😁

引用:
原帖由 Sampras730 於 2020-4-17 12:08 發表 查看引用來源
家姐:[唔好!!人家過門都係客,你地又識左咁耐,今晚森仔同S訓我房啦.](睇來家姐真係以為我同S係讀書時期識@@]
S笑住講:[我無所謂呀.](好野~~~PK喇!!我無帶DOMDOM喎,條鬼佬果啲唔知岩唔岩我用)
家姐:[張床訓3個人都得呀 ...
其實家姐都準備一齊玩喇😍😍

引用:
原帖由 Sampras730 於 2020-4-17 12:08 發表 查看引用來源
家姐:[唔好!!人家過門都係客,你地又識左咁耐,今晚森仔同S訓我房啦.](睇來家姐真係以為我同S係讀書時期識@@]
S笑住講:[我無所謂呀.](好野~~~PK喇!!我無帶DOMDOM喎,條鬼佬果啲唔知岩唔岩我用)
睇完文了,哈哈,見到你條鳩啦!

回覆 79# Sampras730 的帖子

俾張床你地玩仲煮埋早餐俾你地,呢個家姐真係無得頂🤣🤣🤣

引用:
師兄就正啦
👍🏻

引用:
原帖由 china2008 於 2020-4-17 12:37 發表 查看引用來源
精彩,迟D有冇3P啊?👍👍
無呀🙄🙄

犀利。偷偷入果下好正。

回覆 1# Sampras730 的帖子

C HING 打得好好..再SHARE

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-17 13:30 發表 查看引用來源
睇完文了,哈哈,見到你條鳩啦!
吸唔吸引到師姐你先😂

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-4-17 16:53 發表 查看引用來源
犀利。偷偷入果下好正。
偷偷地做真係好刺激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆