上一頁下一頁
發新話題

幾年前和人妻的V7(更新#79有相,#46有相,#23有相)(第2位V7的人妻#121,#123, #128, #160)

收藏  |  訂閱
175  117.1k

引用:
原帖由 mr:rock 於 2020-4-7 11:35 發表 查看引用來源
我都想睇下你個人妻姐姐 ^_^
好,今個星期搵過啲相相,簡張比你地j下

回覆 21# Sampras730 的帖子

謝謝師兄賜相🤣🤣🤣🤣

~去家姐屋企食飯~

我同人妻姐姐就係咁KEEP住SWEET左幾個月,人妻姐姐個家姐當時同一個鬼佬男朋友係同居緊既
有一日,佢MSG我,
S:[喂喂,聽晚得唔得閒食飯呀??]
我:[當然可以啦^3^射波唔返工同你去食都得TIM]
S:[咁又唔使專登射波陪我既,係我家姐男朋友入左院,諗住上佢度食](完全唔想知條鬼佬咩事,淨係知可以又見到佢家姐,有D暗爽,佢家姐當時30頭,好有女人味,同埋佢怕一個人夜晚係屋企訓)
我:[下,即係要見家長呀><]
S:[你同我家姐都見過啦,佢知道左我同你尼排成日見,佢咪叫我叫埋你上去一齊食囉]
我:[好啦,帶唔帶阿B去??](最好唔好帶啦><)
S:[唔帶啦,我奶奶湊佢聽晚](OH~YES!!又可以拍下拖仔,拖下佢既手仔)
我:[好呀好呀,早啲出去啦我地^^睇埋戲再上去家姐度好冇?]
S:[唔...都可以既,3點係XX地鐵站等啦](佢家姐真係住得好得遠,佢住港島,我同S都係住新界=.=”)
我:[OKOK..聽日又有我拍拖LU>3<]
S:[咸濕仔聽日唔好遲到啦咁^^]

到左第二日3點,我一見到人妻姐姐就沖去拖住佢手仔,真係又白又滑>口<
我打算係戲院度摸摸巢巢下佢,睇佢一定會好快就濕(仲記得對上一次同佢開房都2星期了)
求其簡左一套,就9沖入去戲院,係黑媽媽既環境又摸又渣,附近仲坐左啲陌生人,真係又驚又喜
個場面同第一次同佢睇戲既情節差唔多,總結就係我硬左成埸戲,同埋完場前一刻再摸佢下面妹妹,係濕哂架條底底(我知佢尼一刻係好想要我支棒棒),哈哈哈哈!!!!!!出左戲院我地又抽返支煙先~食下煙仔又偷渣下佢屁股仔(嘩!真係又大又彈手!!)食完我地就出發上佢家姐度啦(今晚兩姐妹一齊同我食飯,會唔會有3P尼個情節出現呢><)

到家姐樓下,我好識做冇同佢拖住手仔T_T ,到門口,佢家姐一開門(嘩!!!搞錯~又係吊帶背心,又係PE褲,仲要兩姐妹都咁鬼大波),佢好親切叫我隨便坐,人妻姐姐就走左去佢家姐房度換左套佢家姐一模一樣既衫褲出黎,佢換完就走過黎SOFA同我坐,
人妻姐姐哄到好埋我耳仔,細細聲講,S:[點呀,我同我家姐邊個正D??]
我諗都唔諗就講:[緊係人妻姐姐你啦!!你家姐都高分既,不過我都係淨係中意你^^]
S:[E~~口花花啦你,我家姐今晚落廚,你有口福啦]
我:[我使唔使幫手呀咁]
S:[我同你行埋去都係阻住佢架啦,我同你食支煙先啦](唉,都無得SHARE食一支=3=)
食煙期間,我見到佢家姐整左生蠔,魚生,壽司都係自己親手呃出黎(如果佢地兩個一齊餵我食就好啦),一邊眼睇住家姐煮野食,其實偷睇緊佢對長腿,另一邊我就一手渣煙,一手靜雞雞渣下人妻姐姐個PAT同奶奶,咁簡單既日子真係好開心,日日都係咁就好啦><
打住咁多先..

附件

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-4-8 09:49 發表 查看引用來源
謝謝師兄賜相🤣🤣🤣🤣
師兄請看,依張相有我既戰績

[quote]原帖由 Sampras730 於 2020-4-9 19:34 發表 查看引用來源
師兄請看,依張相有我既戰績 [/quote
咁你現還同人妻一齊??

回覆 23# Sampras730 的帖子

37E咖喱雞.....

回覆 11# Sampras730 的帖子

痴線
大把人都睇
我就係其中一個

回覆 11# Sampras730 的帖子

痴線
大把人都睇
我就係其中一個