上一頁下一頁
發新話題

幾年前和人妻的V7(更新#79有相,#46有相,#23有相)(第2位V7的人妻#121,#123, #128, #160)

收藏  |  訂閱
175  117.1k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-15 19:42 發表 查看引用來源
師兄快啲更新啦!嘩,你頭像好正呀
師姐,你頭像正啲😝😝

引用:
原帖由 Sampras730 於 2020-4-15 20:31 發表 查看引用來源
師姐,你頭像正啲😝😝
你正D,如果露條鳩就好啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-15 21:20 發表 查看引用來源
你正D,如果露條鳩就好啦
你加我v7大把野睇

引用:
原帖由 Sampras730 於 2020-4-15 23:06 發表 查看引用來源
你加我v7大把野睇
有什麼野睇🤔🤪🤪🤪

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-15 23:24 發表 查看引用來源
有什麼野睇🤔🤪🤪🤪
我估係睇你想睇既野🤣🤭🤭

引用:
原帖由 ricky_boy 於 2020-4-15 23:38 發表 查看引用來源

我估係睇你想睇既野🤣🤭🤭
😏😏😏😏可能係😍

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-15 23:40 發表 查看引用來源
😏😏😏😏可能係😍
🤭🤭

等紧Ching你写落去啊

家姐:[唔好!!人家過門都係客,你地又識左咁耐,今晚森仔同S訓我房啦.](睇來家姐真係以為我同S係讀書時期識@@]
S笑住講:[我無所謂呀.](好野~~~PK喇!!我無帶DOMDOM喎,條鬼佬果啲唔知岩唔岩我用)
家姐:[張床訓3個人都得呀!!我做廳長啦今晚~](車~~仲以為3個一齊訓一張T_T)
S:[不過森仔要沖左涼先訓到,家姐拎啲衫比佢換喇今晚](E~人妻姐姐睇黎開始想訓教定係想快啲入房同我做呢><?)
家姐好快手拎左佢條鬼佬衫褲比我,仲比左條未開封既底底比我,竟然係白色仲要3角底底,
我拎住條底底呆左一呆(我中學開始已經著孖煙通),
家姐:[做咩呀森仔,條底褲新架喎,放心著喇,上次我條仔去公幹我幫佢買錯SZIE,應該岩你著架](底底都買得錯@@"係咪家姐買比其他人著架^3^??)
我:[M SIZE實岩我啦,唔該哂家姐^^](唔理咁多喇,9沖入去沖個涼冷靜下個人先,細佬硬Q左成日)

個廁所真係好鬼大,個花灑整係天花板咁射水落黎,企4,5個人都沖到涼,呢一刻我肯撚定家姐同鬼佬男朋友會係呢個位一邊射水一邊玩狗仔式,一邊諗一邊又細佬長大了(如果人妻姐姐依家都入埋黎陪我沖就好喇T_T),沖完出返黎(條白底底包到細佬唔係好舒服,件衫同條褲又太鬆),見到家姐換哂床單被袋,仲要又係全白(好似去左酒店訓,HEHEHE),家姐見到我出黎,佢就入去沖涼,得返我同人妻姐姐係廳,我掛好毛巾就沖去攬住人妻姐姐(正呀),人妻姐姐就話要食煙,又行返去窗邊,一邊食住煙,一邊又摸又渣,食完煙我地就瘋狂打車輪,佢好快伸手入去我條褲入面摸我著3角底底包住細佬,
S一邊溫柔地摸細佬一邊講:[第一次見你著3角底褲,包到你條腸腸好實喎]
我一手渣佢奶奶一手大力渣佢PATPAT:[係呀,包到好唔舒服呀,我可能一陣訓教要除左佢先訓到!]
S:[唔得喎~我要著係住3角褲訓,件衫同條面褲就除得,呢條3角底褲一定要著,我一陣洗完出黎見到你無著的話,你就準備轉做廳長喇!!](下!?我地都有哂關係,仲要著條唔舒服既底褲訓教!?仲要唔比我除,即係今晚無得搞@@"""")
人妻姐姐好認真講完就走左入去沖涼(WTF??家姐唔係係入面沖緊咩??竟然唔鎖門沖涼@@),咁我就自己乖乖訓上床玩電話喇,玩左一陣,廁所就開門,家姐出黎啦(E~換左衫喎,吊帶小背心,貼身瑜伽褲長到岩岩到膝頭,條褲包個PATPAT好正呀!!!!!!!!!!!!!)
家姐一邊抹頭一邊講:[森仔仲唔訓,係咪訓唔慣呀??]
我:[唔係呀,我差唔多訓架喇](你件小背心岩岩好包住對奶奶,一邊抹頭,奶奶就跟住搖頭,細佬又唔爭氣硬左!!好緊呀條底褲!!)
家姐:[快啲訓喇~聽朝仲要返工](一邊講一邊行返出廳,我就望住佢PATPAT夾下夾下咁走左出去)

講解下先,間房同廳係有一牆之隔既,不過個牆係一片落地透明玻璃,連房門都係透明玻璃,簡單講就係除左廁所,房係望到廳,廳又望到房,即係我地做咩家姐都會睇,無得搞野喇T_T.

我個身開始熱,除左條衫同條面褲,著淨3角底底,望住家姐係廳一邊抹頭一邊行黎行去係廳,個PATPAT真係好撚正!!一邊望一邊輕輕摸住谷住谷住既細佬,慢慢地我就訓著左......

我訓訓下感覺到下半身有啲野郁緊,暖暖地又濕濕地.(PK喇!!!我唔係咁大個人仲瀨尿係床呀,仲要係人地屋企,好7架喎=3="""")一慢慢打開眼,原來人妻姐姐係被入面用利隔住底底奶我支棒棒,條底底比佢奶到濕哂><,我繼續享受呢個感覺,好正呀~~~~但係佢係被入面,家姐係廳咪會睇到張被拱起左一舊野囉,實知我地啪啪啪喇,我一望出去(E??原來有窗簾架,連道房門都遮埋),呢一刻我忍唔住喇(無DOMDOM都係咁話,打真軍今次),我伸手落去捉人妻姐姐個人上黎訓係床打車輪,支棒棒濕濕地硬得特別啲,一邊車一邊互摸對方,慢慢我錫到人妻姐姐耳邊,
我細細聲講:[你係咪想我插你呀?]
S細細聲講:[係呀!不過唔好咁大聲,家姐會聽到]
我:[但我冇帶DOMDOM喎](係咪可以打真軍??)
S:[嘻嘻..我估到喇,我帶左個出黎呀今日,岩岩放左係枕頭底](原來你一早有計劃既,古惑人妻)
我伸手入枕頭下面,真係有個CONDOM,另一隻手就游左去人妻姐姐下面,手指一摸(嘩!!濕到出黎小妹妹門口),我渣住CONDOM成個人屈係人妻姐姐兩腿之間~即刻用我條笨拙的利奶佢妹妹,好多水,有少少味,但又好香個身,人妻姐姐禁實我個頭~~奶左大約5MINS,我繼續奶,兩隻手快速除左條3角褲,細佬即刻彈起,終於解脫,馬上拆袋上套!!
一上好套,我又上返去同佢鍚鍚,個嘴一邊吸啜雙方口水,支棒棒就一邊磨人妻姐姐下面個門口,超級濕,應該只要用少少力就可以入到去,但我偏偏唔插住,
我一邊磨一邊細細聲問:[你係咪好想要呀?]
S:[我好想要呀,比我....比我喇快啲!!]
我:[咁你認唔認自己係淫婦??]
S:[我認...我認我係呀!!快啲喇!!]
我:[咁..你叫我聲老公先喇]
S:[老公,快啲比我喇]
一聽到老公呢兩個字,成個人好有衝勁,支棒棒一野大大力插左入去最底,我FEEL到有好多水濕左出黎,佢反應係一野COOL就我條頸,對腳超用力咁夾實我條腰,仲細細聲忍住咁叫左聲:[啊~~],呢一刻,我靜止左幾秒,好舒服,包到我支棒棒好暖好舒服^^
之後慢慢進行活塞運動,慢慢抽插,慢慢越抽越出,再越插越入,然後再慢慢加大力道(頂!!家姐張床真係好正,超彈,做愛一流),我知佢開始想大聲呻吟,我即刻同佢打車輪封住佢口,但封得住把口封唔到我地插抽既啪啪聲(已經唔理得咁多依家,我估家姐係知道我地啪啪緊,但原來事後人妻姐姐話返比我知原來佢有同家姐講過我地之前啪啪過),轉姿勢~狗仔底,我抱佢起身,叫佢跪係床邊,我企係床邊捉住佢對手係佢後面大大力瘋狂咁插!!!!插左百幾下~~我一野禁低佢落床,成個人壓住係佢後面,有少少強姦感覺,棒棒都係一野係兩腿間插入~~我捉住佢個頭擰後同我打車輪,好快就射了~~我都好快訓著左,連個袋係點處置左都唔知.

第二朝一起身開房門就見到家姐煮緊早餐,
家姐:[琴晚好唔好訓呀?](事後我先知佢原來一早知我同S有啪啪)
我:[好好訓呀一覺訓天光,張床又舒服]
家姐:咁就好喇,食返啲野補充下先喇.]佢跟手就煎好兩隻太陽蛋,佢仲轉身正面向我,再鄔低身咁上碟(又走光喇,好深深既事業線!!!!),細佬又唔爭氣跟住起身,就係咁開始新既一天!!!

附件

精彩,迟D有冇3P啊?👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆