上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.7k

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-4-4 23:32 發表 查看引用來源
肯定會架☺☺
......
aa@@@@@@@@@@@@@@@@@

回覆 9# 失常少女 的帖子

。。。。。。通常都會

果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 10:14 發表 查看引用來源
果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚 ...
呢樣見到男人爽男人開心 係會落力做多d 嘅.....

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-5 03:47 發表 查看引用來源
。。。。。。通常都會
唔覺啵😂😂😂😂😂d 男人可能試得太多..變咗無咩特別感覺

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-5 15:50 發表 查看引用來源
呢樣見到男人爽男人開心 係會落力做多d 嘅.....
佢都唔只係做多D,而係多好多,
又深喉又毒龍鑽又盛,真係出左3Q都俾佢搞到好似第2Q甘硬

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-5 15:52 發表 查看引用來源
唔覺啵😂😂😂😂😂d 男人可能試得太多..變咗無咩特別感覺
其實男人中意個女仔吞, 主要系心理上既滿足, 會感受到被愛而滿足, 針對呢個心理, 如果縐晒眉頭苦瓜面咁吞(條仔變態除外), 一般不如表情好冧含情脈脈咁含, 咁當然含情脈脈咁吞埋條仔會更愛死你, 又, 可以學下AV女咁表演一下, 口爆之後, 首先吐落手心接住, 然後再手指夾D夾D咁, 好似放拉面入口咁吮晒入口, 然後再好冧咁一次過咕晒落肚, 條仔一路睇住就會滿足死, 冧死你成人排住你, 無論男女, 感受到被愛好重要...

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 10:14 發表 查看引用來源
果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚 ...
識得aftersuck,應該係熟手技工。

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-4-5 17:44 發表 查看引用來源

識得aftersuck,應該係熟手技工。
佢好鐘意練呢d 每次試果陣同時睇埋我反應

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 17:01 發表 查看引用來源
其實男人中意個女仔吞, 主要系心理上既滿足, 會感受到被愛而滿足, 針對呢個心理, 如果縐晒眉頭苦瓜面咁吞(條仔變態除外), 一般不如表情好冧含情脈脈咁含, 咁當然含情脈脈咁吞埋條仔會更愛死你, 又, 可以學下AV女咁表 ...
吐落手再啜會嘔喎....🤢🤮🤮🤮不如吞咗lam 吓自己個咀好過......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆