上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.7k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-26 11:28 發表 查看引用來源
房都有精味???我又唔覺........不過偶爾個口會突然有個種精味感覺......諗起要即刻飲水....
他的味道真的很厲害 而且又結 我還記得第一次吞完之後喉嚨難受死了
不好意思去喝水 只有不停的吞口水來紓援...
但其實應該說明房間都有氣味那種主要是顏射之後 也可能是我自己心理作用吧
好像讓他射在臉上的話 他射的量會特別多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-29 10:53 發表 查看引用來源

男人叫簡單d 就ok 架啦

"嗯....嗯...." (含緊果陣)
"呀.... 呀.... si..... 呀....... " (就射得)
"啊... 啊...啊..." (射緊)
可以成句句子咁講出o黎對我o黎講即係仲清醒, 未夠忘形
配合動作, 例如捉住我個頭 ...
形容得非常好

有沒有女試過比對方口爆完之後,含住d精同對方打茄輪💋💋?

我之前有奴或者SP同我講, 男朋友好鍚住佢, 唔忍心口爆或者要佢吞精, 所以一真都未試過

所以對住我呢啲一定要奴/SP口爆吞精既人就可以滿足到佢地既慾望同好奇心

其實好多女仔都唔介意, 或者想比人口爆, 所以啲男仔唔駛懶醒話咩鍚住對方, 應該要了解對方喜好, 去滿足佢,  就算佢同你講想飲你啲尿都要去滿足對方, 如果唔係你唔做, 佢只會出去做其他男人既肉便器同精廁

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-18 01:49 PM 發表 查看引用來源
我之前有奴或者SP同我講, 男朋友好鍚住佢, 唔忍心口爆或者要佢吞精, 所以一真都未試過

所以對住我呢啲一定要奴/SP口爆吞精既人就可以滿足到佢地既慾望同好奇心

其實好多女仔都唔介意, 或者想比人口爆, 所以啲男仔 ...
只可以講,用狗公思維諗嘢嘅男人,喺男女關係上會著數啲。

基本上,狗公思維係:扑女要扑到盡。做啲連佢將來老公都未必得到嘅嘢。

曾經有散餐妹同小弟講過從未被男人顏射過,甚至連為男人口交都少(甚至冇)。呢類女仔口技普通,但表現反而特別投入,而且好似係真心enjoy咁。

有啲特別正嘅女仔,小弟會忍唔住連佢後門都攻陷埋。對方初時可能抗議,但後尾多數會變得樂意。

或者女人或多或少都有鋪自我作賤嘅癮。睇得透女人呢種心理嘅男人比較著數。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-8-18 17:30 發表 查看引用來源

只可以講,用狗公思維諗嘢嘅男人,喺男女關係上會著數啲。

基本上,狗公思維係:扑女要扑到盡。做啲連佢將來老公都未必得到嘅嘢。

曾經有散餐妹同小弟講過從未被男人顏射過,甚至連為男人口交都少(甚至冇)。呢類女仔口技普通, ...
我諗我狗公個, 條女比你任玩, 唔係唔玩呀, 做乜要鍚住佢, 要鍚既應該喺玩前或者玩完之後先鍚

玩緊既時後就玩到盡, 你講嗰啲散餐呀, 或者固定少少既奴/SP, 好多都真係未試過口爆顏射

連性玩具呢啲都未試過, 到出黎比我玩時, 我拎啲玩具, 好似十大酷刑咁咁玩, 啲女不知幾high

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-19 03:12 AM 發表 查看引用來源

我諗我狗公個, 條女比你任玩, 唔係唔玩呀, 做乜要鍚住佢, 要鍚既應該喺玩前或者玩完之後先鍚

玩緊既時後就玩到盡, 你講嗰啲散餐呀, 或者固定少少既奴/SP, 好多都真係未試過口爆顏射

連性玩具呢啲都未試過, 到出黎 ...
基本上,C兄係幫咗啲「口交處女」、「性玩具處女」、「SM處女」破處(二次破處),豐富咗佢哋嘅人生。

男人俾到女人性愛嘅啟發(或者開發),或者都未嘗唔係一種功德。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-8-19 15:18 發表 查看引用來源

基本上,C兄係幫咗啲「口交處女」、「性玩具處女」、「SM處女」破處(二次破處),豐富咗佢哋嘅人生。

男人俾到女人性愛嘅啟發(或者開發),或者都未嘗唔係一種功德。 ...
係架, 仲有後門處女, 吞精處女等等, 有啲女唔係遇到我, 可能一世都冇咁精彩既性生活

淫語真係好重要,係極挑逗嘅一種,如果配合埋個淫樣就無得頂
引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-6 13:27 發表 查看引用來源
唔系呀, 冇左淫語少一半樂趣喎屌, 甚至對一個淫語高手黎講, 講住衰野黎行街拍拖, 已經全程令女士濕住周圍走, 埋牙兩野就爆高潮啦~

我都想有個淫語高手~~要講得好淫好煨鎖嘅~~~要識調教我嘅~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆