上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.7k

回覆 20# 失常少女 的帖子

都可以呀, 任何好冧佢含情脈脈既表現都好有效果, 仲有一招叫"反差", 就系行為方面討好對方既同時, 言語方面表現得倔強不屈少少, 比如條仔問可唔可以含呀, 你就邊含邊話:唔含(明明含緊), 我只不過系清潔一下佢廢事小弟弟唔乾淨, 例如條仔問佢勁唔勁, 就突登大聲D呻吟既同時, 一邊話唔勁, 只不過系有D呼吸困難, 咁,  即系明明喊就話沙入眼, 明明好冧就話好討厭搞到我更愛你.....男人叫呢D做死傲驕, 射精時問可唔可以射系入面/或口爆, 你就一邊話唔好啦下一秒就主動配合夾屁股/口接住, 之後話一時意亂情迷喳, 下次唔會咁, 之類, 男人果下會更有征服既滿足感, 會想快D下次來征服

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 22:22 發表 查看引用來源
都可以呀, 任何好冧佢含情脈脈既表現都好有效果, 仲有一招叫"反差", 就系行為方面討好對方既同時, 言語方面表現得倔強不屈少少, 比如條仔問可唔可以含呀, 你就邊含邊話:唔含(明明含緊), 我只不過系清潔一下佢廢事小 ...
但佢無淫語無問我野呢........我要撬開佢把死人口😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-6 10:01 發表 查看引用來源
但佢無淫語無問我野呢........我要撬開佢把死人口😂😂😂
咁趣怪......男人好小會咁

回覆 22# 失常少女 的帖子

唔系呀, 冇左淫語少一半樂趣喎屌, 甚至對一個淫語高手黎講, 講住衰野黎行街拍拖, 已經全程令女士濕住周圍走, 埋牙兩野就爆高潮啦~

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-6 10:01 發表 查看引用來源
估計佢應該有其他過人之處,值得你留戀他。

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-4-6 10:21 發表 查看引用來源
咁趣怪......男人好小會咁
真係無囉....... 好L 奇怪....定係我唔夠淫引起佢講?🤨

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-6 13:27 發表 查看引用來源
唔系呀, 冇左淫語少一半樂趣喎屌, 甚至對一個淫語高手黎講, 講住衰野黎行街拍拖, 已經全程令女士濕住周圍走, 埋牙兩野就爆高潮啦~
我都想有個識淫語嘅高手.....phonesex 就遇得多.....真實可能佢怕醜...掛😕

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2020-4-6 15:22 發表 查看引用來源

估計佢應該有其他過人之處,值得你留戀他。
外型...樣..... 頭幾位

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-6 23:20 發表 查看引用來源
真係無囉....... 好L 奇怪....定係我唔夠淫引起佢講?🤨
佢可能係~譚道德  校長~嘅學生😂😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-4-7 07:05 發表 查看引用來源
佢可能係~譚道德  校長~嘅學生😂😂
即係咩?????????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆