上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
279  12.7k

咁又係, 到個日就會乜都做得出....

可能我好彩, 比我啲EX, 奴同埋大部份既SP寵壞左, 佢地個個都會口爆同吞精

所以呢樣野對我黎講可以話係必需品

回覆 1# 失常少女 的帖子

i think it is only for the mind and visual satisfaction. nothing else bj is good enough for me....

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-24 01:51 發表 查看引用來源
可能我好彩, 比我啲EX, 奴同埋大部份既SP寵壞左, 佢地個個都會口爆同吞精

所以呢樣野對我黎講可以話係必需品
如果唔肯幫你口爆同吞....係咪唔會再同佢玩??

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-24 11:40 發表 查看引用來源
如果唔肯幫你口爆同吞....係咪唔會再同佢玩??
咁緊係唔係啦, 都好睇佢over all仲有冇其他好正既野, 咁當然如果都冇, 應該會好快悶

其實我都好想喺老婆口裏便爆

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-27 11:51 發表 查看引用來源

咁緊係唔係啦, 都好睇佢over all仲有冇其他好正既野, 咁當然如果都冇, 應該會好快悶
但每次都係口爆, 吞....都會好快悶呀

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-4-27 19:14 發表 查看引用來源
其實我都好想喺老婆口裏便爆
叫你老婆lam 下精尾先啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-27 20:16 發表 查看引用來源
未必卦, 對被人含果位而言係快感, 快感應該唔會悶
但個模式可能係你o岩, 就咁啜啜啜啜然後射然後吞咁樣係有d一成不變...
所以咪好似之前咁講, 有時候直接吞, 有時候射o係手再舔, 有時候o係嘴角嘴唇邊,
用手指了返入口再舔手指, 有時o係面上, 算係視覺有d新意囉
嘔心係因為d精o係外面聞到陣味更加強烈, 不過真係習慣o既問題

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-4-27 20:16 發表 查看引用來源
咁唔會每次都係, 所以最好有埋顏射, 可以插埋後門咁就最好, 當然前戲同after fuck都好正啦可以

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆