45 12345
上一頁下一頁
發新話題

有無試過在大庭廣眾時摩住女友個胸?

收藏  |  訂閱
44  3.4k

有無試過在大庭廣眾時摩住女友個胸?

有無試過有行人在你前面行過時摩住女友個胸?
話說今晚同女友食完飯去超市買野,買完走時出左門口,平時會行左邊樓梯落返大街,但今日女友好奇想行下右邊少人行的通道,果邊是露天平時見少人行,行到入條通道裡邊時發現左邊是望到落樓下的大街,右邊是超市的外場,外場下邊原來有啲石櫈, 石櫈兩邊有花槽,坐底後花槽啲花草高度高過人,石櫈上邊有燈,但唔太光,而且啲花草都夠高,分分鐘要行到櫈前附近先可以見到有人坐係度。

我地選左差不多最尾的櫈坐,坐左陣發現雖然唔多人行,但間中都有人經過,大約2~4分鐘一個,依個時間我隻手梗係唔會安份,左手攬住女友條腰,右手就由下而上伸入女友件衫入隔住個bra摩佢個胸,因為我有背囊放在大髀 ,女友就有手袋,有兩樓野遮一遮,果度又暗暗地,如果正面睇只會覺得我雙手攬住女友係度傾計。

就咁摩左十幾分鐘,間唔中都有人距離我地前面4~5尺地方行過,一路同女友傾計一路摩住女友個胸一路望啲行人行過都幾刺激~~

大家會鍾意咁玩嗎 唔知有無朋友有類似經驗? 可以分享下~~

引用:
原帖由 ACT 於 2020-4-10 00:39 發表 查看引用來源
話說今晚同女友食完飯去超市買野,買完走時出左門口,平時會行左邊樓梯落返大街,但今日女友好奇想行下右邊少人行的通道,果邊是露天平時見少人行,行到入條通道裡邊時發現左邊是望 ...
我之前有篇都有講過以前條女點樣叫我玩佢對野

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70025355&extra=page%3D2

btw你女友應該好好波路啦

佢又唔係好勁,大約33B~C左右。

師兄妳個情況都幾刺激,有時咁玩都好好😈😈
引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-11 10:49 發表 查看引用來源

我之前有篇都有講過以前條女點樣叫我玩佢對野

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70025355&extra=page%3D2

btw你女友應該好好波路啦

引用:
原帖由 ACT 於 2020-4-10 00:39 發表 查看引用來源
話說今晚同女友食完飯去超市買野,買完走時出左門口,平時會行左邊樓梯落返大街,但今日女友好奇想行下右邊少人行的通道,果邊是露天平時見少人行,行到入條通道裡邊時發現左邊是望 ...
我到好想試下,好刺激咁喎

引用:
原帖由 ACT 於 2020-4-12 01:33 發表 查看引用來源
佢又唔係好勁,大約33B~C左右。

師兄妳個情況都幾刺激,有時咁玩都好好😈😈

甘你咪叫你女朋友試下呢d玩法囉😂😂

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-12 11:38 發表 查看引用來源
我到好想試下,好刺激咁喎
使唔使我幫下你😂😂😂😝😝

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-12 11:42 發表 查看引用來源

使唔使我幫下你😂😂😂😝😝
好呀但係我唔識你個喎

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-12 13:12 發表 查看引用來源
好呀但係我唔識你個喎
甘你想唔想認識下小弟

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-12 20:56 發表 查看引用來源

甘你想唔想認識下小弟
想呀🤪🤪🤪咁你有冇WeChat 架

要搵地方,依家太多地方有CCTV 😈😈
引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-12 11:41 發表 查看引用來源

甘你咪叫你女朋友試下呢d玩法囉😂😂

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆