上一頁下一頁
發新話題

有無試過在大庭廣眾時摩住女友個胸?

收藏  |  訂閱
44  3.4k

回覆 1# ACT 的帖子

N年前試過坐巴士嘅時候隻手伸入去抓住,直至到落車嘅時候先至拎返隻手出嚟

引用:
原帖由 ACT 於 2020-5-4 23:12 發表 查看引用來源
巴士都係一個好地方😈😎

搭地鐵搭巴士搭UBER都係一個好地方
反而搭的士我就唔敢 因為好多時的士都有cam

回覆 32# 保持現在 的帖子

試過坐的士,成程個世侄女比我抱住坐大脾,佢件牛仔褸遮住我隻手係肋骨位,佢有事唔開心所以伏晒我膊頭上直至落車,佢細我幾年架乍,不過計輩位係咁叫。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-6 14:24 發表 查看引用來源
試過坐的士,成程個世侄女比我抱住坐大脾,佢件牛仔褸遮住我隻手係肋骨位,佢有事唔開心所以伏晒我膊頭上直至落車,佢細我幾年架乍,不過計輩位係咁叫。 ...
依家的士好多都裝咗cam影住乘客 好容易俾人擺上網 所以就真係唔敢玩啦 反而巴士就最安全 因為坐係最後嗰排其實冇人知你做緊啲咩

無錯, 巴士比較安全~~~~
引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 13:16 發表 查看引用來源

依家的士好多都裝咗cam影住乘客 好容易俾人擺上網 所以就真係唔敢玩啦 反而巴士就最安全 因為坐係最後嗰排其實冇人知你做緊啲咩

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 13:16 發表 查看引用來源

巴士真係試過坐後排,冇人,之後佢叫我含佢

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-8 17:10 發表 查看引用來源
巴士真係試過坐後排,冇人,之後佢叫我含佢
我試過有一次坐N車 上層全層冇人 我同bf喺後排un 之後我直頭全裸玩露出

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 22:52 發表 查看引用來源

我試過有一次坐N車 上層全層冇人 我同bf喺後排un 之後我直頭全裸玩露出
下次搭咩車講聲🤣

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-8 22:52 發表 查看引用來源

嘩你咁勁,我都係落車之後去後樓梯做

引用:
原帖由 前晚忽然駱駝 於 2020-5-8 22:55 發表 查看引用來源

下次搭咩車講聲🤣
日日都搭 點講聲你知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆