自覺性能力開始走下波的請進入

收藏  |  訂閱
39  5.0k

好難講~有時連續日都做,有時一兩星期先一次,講心情和工作攰唔攰啦😅😜

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-4-11 06:55 發表 查看引用來源
想了解一下,(可以是男或女)性能力下降是人生必經過程:你自覺幾時開始性能力下降呢?
現在幾耐才做一次?
吃什麼才能解決呢?
你跟伴侶關係有影響嗎? ...
幾時開始 ?
唔係分別太大, 所以唔知係幾時開始, 估係四十幾打後.

幾耐才做一次 ?
無定, 各自忙會冇件事.

吃什麼才能解決 ?
走下坡幅度唔大, 所以冇特別食什麼, 平時都算飲食均勻.

跟伴侶關係 ?
冇問題, 間唔中會去啲兩三天純玩 (長假就去遠啲), 老虎會有唔同要求及表現.

40之後,表現真係唔同咗,最大鑊係射唔出,搞到對方無引🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-5-6 23:55 發表 查看引用來源
40之後,表現真係唔同咗,最大鑊係射唔出,搞到對方無引🤦🏻‍♂️
男人之苦。但好在發明偉哥。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-6 10:44 發表 查看引用來源

幾時開始 ?
唔係分別太大, 所以唔知係幾時開始, 估係四十幾打後.

幾耐才做一次 ?
無定, 各自忙會冇件事.

吃什麼才能解決 ?
走下坡幅度唔大, 所以冇特別食什麼, 平時都算飲食均勻.

跟伴侶關係 ?
冇問題, 間唔中會 ...
你都算保養得好。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-5-7 06:30 發表 查看引用來源

你都算保養得好。
唔好咁講, 小弟呢方面唔出色, 只係副偈運作尚可, 查實走下坡女性都會, 未必似後生時咁頂得.

回覆 16# 艾拉傑 的帖子

女性年紀大左都會唔夠濕,難高潮

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-5-7 06:30 發表 查看引用來源

你都算保養得好。
每星期射精吾超過三次, 又吾好完全吾射, 希望條鳩可以用耐d

回覆 17# 更年大叔 的帖子

部份係會有呢 d 問題, 難避免.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-7 12:14 發表 查看引用來源
每星期射精吾超過三次, 又吾好完全吾射, 希望條鳩可以用耐d
有朋友教過小弟沖涼時順便按摩下條野, 用擠奶法去按去「劣」, 扯旗無障礙(角度差左就小不免).

前往最後回覆