自覺性能力開始走下波的請進入

收藏  |  訂閱
8  5.0k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-4-11 06:55 發表 查看引用來源
想了解一下,(可以是男或女)性能力下降是人生必經過程:你自覺幾時開始性能力下降呢?
現在幾耐才做一次?
吃什麼才能解決呢?
你跟伴侶關係有影響嗎? ...
每星期我要射精2-3次, 所以手頭keep住三件囡囡, 就算其中一個黎大姨媽, 都吾會無閪屌.

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-5-5 14:19 發表 查看引用來源
嘩, 羨慕死好多師兄呢
你都可以! 師兄努力!

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-5-5 15:15 發表 查看引用來源
Sorry, 我是女
只係路過見到, 鄧你開心啫
師姐, 吾好意思, 我攪錯晒!

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-5-7 06:30 發表 查看引用來源

你都算保養得好。
每星期射精吾超過三次, 又吾好完全吾射, 希望條鳩可以用耐d

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-5-7 19:51 發表 查看引用來源

有朋友教過小弟沖涼時順便按摩下條野, 用擠奶法去按去「劣」, 扯旗無障礙(角度差左就小不免).
以前每個月都去福田一間相熟按摩店, 做男士保健. 60分鐘純按春袋, 賓州, 大腿內........一開始GC已講明, 絕對吾會打出黎. 呢3個月無得上去.

引用:
原帖由 giraffe2 於 2020-5-9 06:12 發表 查看引用來源
按摩師系女性?有無效用先??
女性, 中醫師(佢話). 好似有用, 又可能系心理作用. 總之, 無壞處又可以過引下, 比女人摩賓州, 按春袋, 卒下入面兩粒波子, 會繼續幫襯. **一定無野攪.

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-5-12 11:43 發表 查看引用來源

40歲後還保持一星期三次,已算不簡單了!
而家每星期維持屌閪一次, 手作1-2次. 總之射精吾超過3次, 希望條鳩可以吾食藥, 都可以玩耐d.

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-5-12 16:10 發表 查看引用來源
後生果陣同條女拍拖,都係一個星期見3至4次,但一晚會做2-3次,最癲果次,同條女去2日1夜旅行,做咗7次。

咁先至系"不枉此生"呀!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-14 14:02 發表 查看引用來源

師兄,手作仔係自己做定係搵囡囡幫你做
逢手作, 都系去相熟足仔. 屌閪就同自己囡囡, 可無套中出.

前往最後回覆