上一頁下一頁
發新話題

35歲不舉

收藏  |  訂閱
72  13.3k

引用:
原帖由 honchan 於 2020-9-29 17:42 發表 查看引用來源
試過好幾個好正,但都係一想入係門口就軟哂
師兄似乎有性交焦慮問題,建議你搵個性治療師同佢傾下,當然都要同你伴侶一齊傾啦

引用:
原帖由 2001crazyjar 於 2020-10-6 10:11 發表 查看引用來源

師兄似乎有性交焦慮問題,建議你搵個性治療師同佢傾下,當然都要同你伴侶一齊傾啦
我一個月前已講過, ".......心病還需心藥醫! 趕快見"性治療師", 方為上策!"

回覆 41# 2001crazyjar 的帖子

我唔介意自己不舉,都唔介意同人講我唔得,例如有女仔鐘意玩踢,我可比佢無顧慮地踢

回覆 42# hkg369 的帖子

唔使,做唔到有做唔到既好

引用:
原帖由 honchan 於 2020-10-6 23:32 發表 查看引用來源
唔使,做唔到有做唔到既好
咁性愛又唔一定得插入先會興奮嘅,仲有好多嘢可以玩架﹗
用口都已經好多花式~

引用:
原帖由 2001crazyjar 於 2020-10-7 09:26 發表 查看引用來源

咁性愛又唔一定得插入先會興奮嘅,仲有好多嘢可以玩架﹗
用口都已經好多花式~
男人唔得可以畀女用口,乃啜碌鳩,乃啜春袋甚至可以乃屎眼,都可以帶到興奮同高潮程度。
但係對女性方面,如果冇碌鳩插入陰道,始終都係差啲,冇咁興奮同高潮。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 10:45 發表 查看引用來源

男人唔得可以畀女用口,乃啜碌鳩,乃啜春袋甚至可以乃屎眼,都可以帶到興奮同高潮程度。
但係對女性方面,如果冇碌鳩插入陰道,始終都係差啲,冇咁興奮同高潮。 ...
平衡兄, 如果條鳩吾可以系閪窿入面射精, 好遺憾喎.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-7 13:05 發表 查看引用來源
平衡兄, 如果條鳩吾可以系閪窿入面射精, 好遺憾喎.
補充些少, 射口射面射後欄都得, 總之硬得射邊處都 pass 啦, 唔一定要射東南北窿窿....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 13:11 發表 查看引用來源

補充些少, 射口射面射後欄都得, 總之硬得射邊處都 pass 啦, 唔一定要射東南北窿窿....
因為我吾想浪費d精, 又濃又腥. 所以好鍾意幫囡囡"施肥", 滋潤佢地個閪窿.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 10:45 發表 查看引用來源

但係對女性方面,如果冇碌鳩插入陰道,始終都係差啲,冇咁興奮同高潮。 ...
其實大部份女性獲得高潮嘅地方係陰蒂高潮,即使男方有插入行為,可以係陰道獲得高潮嘅女性只有3-5成不等。事實上女人下體嘅敏感點係係小豆豆,上面嘅感覺細胞又多又集中,陰蒂引發嘅高潮往往強烈過純抽插的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆