上一頁下一頁
發新話題

35歲不舉

收藏  |  訂閱
72  13.5k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-3 12:44 發表 查看引用來源
同屙尿一樣. "從前屙尿射過界, 今日屙尿滴濕鞋" (張國榮. 胭脂扣)
你都好呀屙尿射過界,我就慘啦射咗個隔離 (左/ 右) 有時射埋落自己隻腳度。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-3 12:44 發表 查看引用來源
同屙尿一樣. "從前屙尿射過界, 今日屙尿滴濕鞋" (張國榮. 胭脂扣)
割包皮未消腫時簡直花洒咁, 失控...

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2020-11-3 13:12 發表 查看引用來源

你都好呀屙尿射過界,我就慘啦射咗個隔離 (左/ 右) 有時射埋落自己隻腳度。
包莖就是這樣的, 但真係些少都拉唔起嘅咩, 露到尿道口就冇咁失控.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 13:50 發表 查看引用來源

包莖就是這樣的, 但真係些少都拉唔起嘅咩, 露到尿道口就冇咁失控.
叫個囡囡, 用口輕輕力, 慢慢番開塊包皮, 再屌鳩佢, 超爽.

由細到大都習慣打j感覺正過做,後生時60%一鼓作氣硬到。。。

到中年,出去叫下支都難硬,去揼邪岩玩d

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-11-6 00:21 發表 查看引用來源
由細到大都習慣打j感覺正過做,後生時60%一鼓作氣硬到。。。

各有喜好, 搵定幾個相熟GC, 亦可享受性愛之樂

引用:
原帖由 hk_player 於 2020-11-6 00:21 發表 查看引用來源

揼邪骨其實係一種唔錯嘅選擇

回覆 58# 艾拉傑 的帖子

無出成個月,今早軟住Chok終於流左出黎

引用:
原帖由 honchan 於 2020-11-25 07:43 發表 查看引用來源
深表同情! 人生苦短......

引用:
原帖由 honchan 於 2020-11-25 07:43 發表 查看引用來源
點解仲未揾個醫生睇吓呢 (中或西醫) ? 齋等浪費時間同機會, 你流出唔係射出除咗包莖嚴重外, 會唔會係尿道口比一般濶, 幾澎湃都好, 頂多係湧出而做唔到射出效果.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆