上一頁下一頁
發新話題

3P 經驗

收藏  |  訂閱
82  9.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-27 14:51 發表 查看引用來源

點解唔可以?喂,一箭雙鵰吖嘛!

如果係無套嘅mff,男人可以左右開弓去處理件人肉三文治。左插插,右插插。插一陣下體,可以掹出嚟插入另一條女個口。如是者交替進行。唔好唔記得,一男一女可以gang up另一條女,超多變化!

除咗條J ...
扑到請假😂😂😂😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-27 14:51 發表 查看引用來源

點解唔可以?喂,一箭雙鵰吖嘛!

如果係無套嘅mff,男人可以左右開弓去處理件人肉三文治。左插插,右插插。插一陣下體,可以掹出嚟插入另一條女個口。如是者交替進行。唔好唔記得,一男一女可以gang up另一條女,超多變化!

除咗條J ...
嘩 玩到咁癲 真係好痴線

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-7-27 12:20 發表 查看引用來源

但係mff 可以兩個男人一齊插一個女人 mff唔可以一個男人玩到兩個女人喎
如果玩mff,兩條女肯互搞好緊要,因當男生中場休息果陣,仍然可以欣賞一埸女女肉搏戰

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2020-7-27 19:42 發表 查看引用來源
如果玩mff,兩條女肯互搞好緊要,因當男生中場休息果陣,仍然可以欣賞一埸女女肉搏戰
磨豆腐都唔好玩嘅

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-27 07:13 PM 發表 查看引用來源

扑到請假😂😂😂😂
小弟極少請假,但請親假通常都同扑嘢有關!

譬如帶條新女返狗竇扑通頂,扑到虛脫第朝冇精神返工。

點搞呢?請假囉!

話口未完,一放低電話,轉個頭又同條女嚟多Q。

為咗扑嘢而唔返工,真係勁冇出息。冇計啦,「性愛大過天」係小弟座右銘嚟吖嘛,吓嘩?。

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-7-27 08:33 PM 發表 查看引用來源

嘩 玩到咁癲 真係好痴線
而家會好驚啲粗魯嘅痴女。

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-7-28 12:20 AM 發表 查看引用來源

磨豆腐都唔好玩嘅
你又知?

女女69,玩指插,互相捽豆豆捽到爆哂汁。男人手勢始終差少少。

最鐘意睇住女女互玩,🤤🤤可以中途抽吓水

引用:
原帖由 果個黃色主角 於 2020-7-28 02:56 PM 發表 查看引用來源
最鐘意睇住女女互玩,🤤🤤可以中途抽吓水
男人一定唔可以客氣,甚至要反客為主,要操控成件事,否則就冇係禮貌。

先「(模擬)非禮」兩條女,然後再玩「老強」。咁樣兩條女會比較快入戲,知道自己嘅角色係乜,繼而自動配合,唔再戇居居等運到。

我好憎啲成日扮唔好意思一味等運到嘅對手。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-27 23:20 發表 查看引用來源

你又知?

女女69,玩指插,互相捽豆豆捽到爆哂汁。男人手勢始終差少少。
試過幾次磨豆腐 我覺得冇扑野咁滿足

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆