27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
35  151.1k

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-23 01:20 發表 查看引用來源

關sex事
但真係唔係想講sm
係時候 發揮你豐富ge想象力
你鍾意ga姿勢?

岩岩睇完,準備等待下一集,要PM比妹妹你了解多D。

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-23 23:31 發表 查看引用來源

其實佢吾浪漫 亦吾係感性嘅人
亦吾係大家眼中公認嘅型男 亦冇180cm
如果佢睇到 都幾眼冤😂😂😂
但佢俾我ge feel係舒服 自在ge
就憑我可以心安理得冇化妝 著睡衫上佢跑車  就可以知道我對他可以有幾肆無忌憚 而佢有 ...
好難得有個人可以比到個咁relax ga感覺你,你對佢都好信任,好事黎。

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:32 發表 查看引用來源

好難舉例子
總之我堅持左嘅野 佢會講下佢意見嘅 如果我依照堅持 只要係無傷大雅嘅 佢會選擇撐我 吾係得把口嘅撐 所以我咪話佢可能係黎還債🙈🙈🙈 ...
無傷大雅嘅,支持都冇咩所謂。

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 00:43 發表 查看引用來源

其實有時我都知自己有d決定吾係咁好 但如果跌我吾死嘅話 佢會由得我試 等我自己心服口服 萬一我跌到頭破血流 佢先靜靜地走黎救我
你地學到依招 應該幾無敵😏😏😏😏

重點係佢吾會表裡不一 係撐就真心撐 ...
咁至少佢知你性格係點,知道應該點去對你,又識得點去幫你,非常好。

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 11:42 發表 查看引用來源

好難就
佢依排想要 我唔得
咁真係忍死佢

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 15:27 發表 查看引用來源

突然唔想寫 心煩
唔怕你,慢慢等你下集,長路漫漫。

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 15:33 發表 查看引用來源

佢ok忍得 吾洗擔心佢如果忍吾到 佢就會炸我whatsapp 扮嬲
我識 handle
冇擔心過你HANDLE唔到,對你有信心

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-5 17:59 發表 查看引用來源

你吾比我一次過 要幾個人服侍嘎

excuse me!!! 我好大食
大食有咩好怕,怕你唔想食only.

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-5 19:02 發表 查看引用來源

我大食 但吾係咩都食 我好簡食
feel到,你咩都食唔好,對身體唔好,揀我補補身XD

前往最後回覆