上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
141  151.3k

靚靚師妹...你好

人夫見到你咪成為淫夫囉
想慢慢錫你,錫你頸,錫你背脊,錫你波波,錫你妹妹
未進入就要你慾生慾死....

原來上圍D/E CUP咁重負擔
等我幫你按摩下,唔使腰痛
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-20 12:05 發表 查看引用來源
好啦 原來無人記得我ge任何野 好傷心
個個走黎問我相同ge野

係ge 我老na 已經25嵗
Height: 155cm
3圍: 32D/E,24(不過尋日去買左2大袋零食 有無得做gym 可能好快keep吾住), 31Status: Single

鑒於我好 ...

今晚約左人夫咁開心,有乜活動?

下次比我接你機,最好送你平安返屋企,咁先安全
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-20 17:13 發表 查看引用來源

無計啦 我要還債
之前識ge其中一個人夫話想今晚見下wor..

不過今晚吾會亂黎啦 應該無著落
我地大家都驚
上次接我機 拎住枝消毒噴霧  噴曬我全身同行李 先上南瓜車ga ...

我會排隊,唔知接飛機前後有咩要注意

我老死都會做呀,放心
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-20 18:21 發表 查看引用來源

今晚食飯ja..無咩特別

哈哈 我始終如一 吾係咩南瓜車都上
你要排下隊先
人夫已經好清楚我飛前飛後有咩要注意
我要ge 你未必做到

簡單咁講....用心,細心記得你的事及感受,明白晒

你是空姐嗎?
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-20 23:03 發表 查看引用來源

無嘎 最緊要識執生同EQ高

因爲我飛完 特別係長途機 美加果d 係好攰 我會有d意想吾到ge要求 (吾關sex事ge)
人夫就會好就得我 今次fulfil吾到我 我詐完佢形  佢下次就已經記得 等我乖乖地 無得發爛渣
之後一上車  ...

係...我真係衰

師妹你想罰我嗎?
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-21 11:54 發表 查看引用來源

你哋真係好衰嘎🙈🙈
成日都想chok我講我嘅正職同副業係咩😤😤
吾講呀🤬

愈唔講就愈想知....哈哈
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-21 12:07 發表 查看引用來源

哈哈 我嘅副業呀😏😏😏
你哋吾知好d😂😂😂

師妹你人又靚,心地又好,心胸又廣闊,PREFECT~~~!!!
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-21 12:08 發表 查看引用來源

罰人地 自己都會好辛苦 吾罰啦
免你罪

你真係百厭呀,不過我鐘意

你比咁多人夫食,樣貌唔會差
你唔罰我,心地好
心胸廣闊,即係D/E CUP
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-21 14:55 發表 查看引用來源

你愈想知我ge副業 我愈吾講你知

你又知我靚? 我可能係鍾無艷咁款呢
你又知我心地好? 我話曬過去食幾個都係人夫
心胸又廣闊,哈哈 sorry 我好小氣ga ...

一定係啦,我保證師妹你一定係樣貌奇差.....的相反
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-21 15:29 發表 查看引用來源

人夫食我 吾一定代表我樣貌唔差
可能係因爲d人夫太肚餓 已經飢不擇食呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆