上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
858  151.1k

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-23 02:00 發表 查看引用來源

good~
我都好奇個後續
另外早抖喇~
我啱啱打完
今晚update😎😎😎

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-23 06:57 發表 查看引用來源

你鍾意ga姿勢?
自己諗啦 師妹唔鍾意畫公仔畫出腸😜

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-4-23 07:47 發表 查看引用來源
琴日冇home office 度呀?
Home Office係副業
琴日返正職😛😛😛

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-4-23 09:45 發表 查看引用來源
WELCOME BACK

期待你的UPDATE

今晚update😘😘😘

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-4-23 13:06 發表 查看引用來源
師兄都有道理,如果係就應該鐘意放對腳上男方膊頭咁做🤔
但d繩就唔知咩意思定唔關事
哈哈哈 繩係有意思嘅😜😜😜

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-23 16:32 發表 查看引用來源

very good : ^)
咁今晚又可以做下運動
做咩運動?😛

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-23 16:33 發表 查看引用來源

正職係?
正職係正常的職業

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-23 16:43 發表 查看引用來源

你估下, 我平時都無咩點做運動
來來去去都係個一種多 雖說係自己一個做
我做親大部分運動都係一個做
太難估 吾估

一入房 S先生刪左門 lock左保險鎖 就從後攬住我 又開始起勢錫我 兼開始除我衫   佢純熟嘅手勢 三兩下就將我剝光豬 之後就抱左我入浴室 幫我教水溫 俾我沖涼 而佢就出左去幫我拎定浴袍 等我沖完有得著 我習慣大家分開沖涼 所以我沖完 佢先去沖 係佢沖果陣 我就著左特登準備嘅bra同underpants 再著返浴袍 之後挨起床度 等佢過黎報到 俾我慢慢享用

佢圍住浴巾行出浴室走到床邊錫我 一隻手拉開我張被 另一隻手蠢蠢欲動 準備拉開我浴袍條腰帶 當佢想拉開之際 我㩒住左佢隻手       拍左一拍床 示意佢訓上張床 佢訓左上張床之後 我就趴左係佢身上 再女上男下咁坐喺佢身上 我慢慢拉開自己浴袍ge腰帶 露左個bra出嚟   (個bra係紅色加深藍色嘅 紅色係緞面 藍色主要係做lace點綴)

佢望住我套bra set 冇出聲 我就烏低身問佢 :‘吾鐘意?'
佢話 :‘你覺得呢?'
之後捉住我隻手去摸佢細佬 已經硬晒
我就話 : ‘車 你係lobby已經係咁㗎啦 同我bra set冇關係!'
佢聽完就好快手咁單手除左我個bra 反轉㩒左我落床   警告我吾好再挑逗佢 之後就錫左落嚟 同我交換口水 而佢隻手就進軍我下面

其實我係lobby見到佢果刻開始 就控制吾到 越黎越濕 所以佢一摸到我下面咁濕 就話 :‘想點呀?俾你許個願望 我幫你實現!':$
我見佢睇透左我 我就話:’吾準插入黎!'
佢話:‘細佬吾準插入黎?’
我話:‘係呀!' :$
佢講:‘好呀, 咁今日用手指滿足你!’

一講完 佢就好暴力咁除走我條底褲 插左一隻手指入去 :$ :$ :$
再由一隻手指變兩隻手指 時而慢 時而快 時而淺 時而深
就係咁 一個指揮家令我演奏左一首悅耳動聽的歌曲:$ :$ :$ :$ :$ :$ :$

由於師妹我一有想要嘅feel  而眼前有獵物ge話 就一定要食到飽一飽 飽到行吾郁 先會罷休 而要食到飽 一兩隻手指係吾夠嘅 點都要被填滿下:$:$ :$    原本已經心思思有d想要 俾佢指插引左我一輪 已經好想佢即刻用細佬填滿我 :$ :$ :$  但我頭先同佢鬥氣 講吾要佢細佬慰藉我   所以果一刻 我仲有d矜持 死都忍住 吾叫佢用細佬插入黎     依段時間內 我一難受 忍吾住 想高潮 就會好細聲咁講:’吾得嗱.. 我頂吾順.. 吾好...’

佢一聽到 就會先錫我一啖 之後話:嗯 吾好停係咪?我吾停!‘
我:‘我真係頂吾順嗱 吾好....吾得呀...吾好....‘
佢:‘知道嗱 吾好停呀麻 我吾會停!‘
我:‘吾係呀, 我好難受...‘
佢:‘咁點算呀?點樣先可以令你冇咁難受?‘
我:‘我想攬住你‘:$ :$ :$
佢:‘你攬住我 就吾岩位嘎啦 乖啦 你依排咁攰 都冇好好放鬆過 今日好好放鬆下!’
佢講完之後又輕輕錫左我一啖 就開始用條脷係我乳雲打圈同啜我乳頭 :$ :$ :$ 就係咁不斷俾佢上下攻擊 :$ :$ :$

我忍唔住對佢苦苦哀求:‘Bb, 我好難受 我想要.....’:$
佢明知故問:‘要咩呀?‘
我:‘插我..‘
佢:‘咪插緊lo 傻豬'
之後又錫左我一啖
我:‘吾係呀... 我吾係要手指呀..’
佢:‘咁你想用咩黎插呀?‘
我好隱晦咁講:‘你下面..’
佢:‘唔得呀 頭先應承咗你!’
我:‘Bb, 我想要....’
佢:‘應承咗你嘅嘢 唔可以反口!’
我開始神志不清咁哀求佢:‘求下你呀...我好想要’
佢:‘求咩呀?‘
我:‘俾我呀.. 我好想要..’
佢:‘吾明!’
我:‘我吾要指插呀.. 快啲插我..’:$ :$ :$
佢:‘講野講完整d呀! 係咪想我屌你?’
我:‘嗯..'
佢:‘求人都吾直接講 冇d誠意 你自己重新清清楚楚講一次你想點!‘
我情深款款咁望住佢:’Bb.. 我.. Bb呀....‘
佢:‘求人要有誠意啲 要講清楚!’
我:‘求下你用下面插我..’:$ :$ :$
佢:‘講得精簡啲!’
我:‘求下你屌我..’(   依一刻 我已經徹底崩潰 任佢魚肉)
佢:’但係我頭先應承咗你 我唔想主動屌你 做反口果個!‘

我聽完 忍唔住....:$ :$ :$

下回分解 :P

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-23 18:11 發表 查看引用來源
陰功咯

可惜我同妳唔熟,我都好想好好咁呵護妳
無所謂啦 都係返工 d客體諒下我地 就咩都夠啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆