上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  150.4k

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

.
.
隱形左2年 好多人都message問我去左邊 做咩消失左 話説 我依2年overseas多 又忙 所以有時見到messages都未必覆大家 費時覆得慢 搞到大家無癮啦
就連以前有幾個夾ge人夫都無左contact

我依家返左香港 雖然有d home office野做 但始終以前係要郁黎郁去 行黎行去 相比依家 真係悶到爆炸
所以我返出黎 睇下有無人可憐下我 陪下我傾計 順面睇下有無機會搵返果幾個人夫

雖然我都幾為食 不過生活忙碌 依2年可以share ge野吾多
就講下依S先生啦

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3圍: 32D/E,24,31      
Status: Single

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S先生應該係目前爲止 最識得令我舒服ge一個
第一次同佢曳曳 我覺得佢太遷就我 太斯文 可能因爲佢諗太多 所以覺得有少少尷尬 搞到大家大戰果陣無咁放
所以果次完左之後 我無特別覺得下一次非佢不可 有心情有時閒就見 否則由佢

之後我地有keep住messages 佢同其他男人一樣 都係成日讚我身材好之類啦
因爲佢係人夫 要返屋企交人 吾可以每次約定個時間見 只可以一有時閒就message問下我得吾得閒 會吾會有機會
就點知每次個天都幫佢 我又係香港 又咁岩有時間可以一戰 當然佢落足嘴力flirt我啦 整到我心思思想要

隨住大家肉帛相見ge次數越來越多 大家都越黎越放 有次我返黎HK 同S先生見 佢book左酒店 仲特登book左間頂樓房 係吾知d咩高級行政房之類ge 我例牌遲佢到 佢check in完 係lobby等左我一陣 我先到 係lobby佢都好乖 仲係人夫--人地個老公 但一入電梯 就化身淫夫

個電梯入面得我地2個 佢邊錫我 邊逼我去角落頭 之後扮攬我  事實係開始對我上下其手 同吹我耳仔 佢慢慢由掃我背脊 掃到去我patpat 再由裙底伸隻手入去 隔住打底褲同underpants係妹妹度掃下掃下 之後仲隔住插左少少隻手指入去 我就當然有想反抗ge心 因爲有cctv嘎麻 但行爲上就無能爲力

我就好細聲係佢耳邊同佢講:''你咁心急做咩姐?俾老婆餓左好耐呀?一見到我 就咁忍吾到手''
佢就話:''睇下等陣邊個心急d 你溼得咁勁''
之後就出電梯lu...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

回覆 1# araz 的帖子

hi師姐support左先慢慢睇
不過我未結婚

靚女 寫嘢梗係要睇啦

一般開始都係適應期,慢慢先知大家性情喜好興奮點就會開始夾到

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-4-19 20:40 發表 查看引用來源
hi師姐support左先慢慢睇
不過我未結婚
我應該係師妹?😭😭😭 我老嗱😭😭😭

引用:
原帖由 花郎 於 2020-4-19 20:56 發表 查看引用來源
一般開始都係適應期,慢慢先知大家性情喜好興奮點就會開始夾到
只可惜我地性格太似 所以有予盾 冇再見lu😔

師妹寫嘅性事咁精彩

一定會支持

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-19 21:03 發表 查看引用來源

只可惜我地性格太似 所以有予盾 冇再見lu😔
緣聚緣散係咁.唔開始唔知夾唔夾.一齊過開心好唔開心又好.都叫做大家有緣相識一場.好聚好散無遺憾.
大家都係人生過客,有緣同路一齊行.行幾遠順其自然.下一個轉角自然有其他同伴

引用:
原帖由 花郎 於 2020-4-19 21:21 發表 查看引用來源
緣聚緣散係咁.唔開始唔知夾唔夾.一齊過開心好唔開心又好.都叫做大家有緣相識一場.好聚好散無遺憾.
大家都係人生過客,有緣同路一齊行.行幾遠順其自然.下一個轉角自然有其他同伴 ...
其他同伴係吾難遇到 但夾ge邊有咁易 可遇不可求呀

有興趣, 請再打落去。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆