上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  150.7k

引用:
原帖由 araz 於 2020-8-24 19:26 發表 查看引用來源

哈哈 疫情呀麻 政府都成日no show
我跟政府姐
今日確診個案下降左wor..我可以繼續做我應該做ge野lu
咁有無人好好咁...同你試呢

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-8-24 19:57 發表 查看引用來源

咁有無人好好咁...同你試呢
暫時冇...

引用:
原帖由 araz 於 2020-8-24 19:58 發表 查看引用來源

暫時冇...
o...不過變相你可以繼續返去IN人如果放鬆返堂食之類時候
個時未可以.....冇變有 ((當然係如果揀得岩既話

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-8-24 20:02 發表 查看引用來源

o...不過變相你可以繼續返去IN人如果放鬆返堂食之類時候
個時未可以.....冇變有 ((當然係如果揀得岩既話
哈哈 吾知呢
你呢 依排忙左wor😏😏😏 係咪有喜訊報呀?

引用:
原帖由 araz 於 2020-8-24 22:02 發表 查看引用來源

哈哈 吾知呢
你呢 依排忙左wor😏😏😏 係咪有喜訊報呀?
忙左打多左機姐XD
純外國GAME有時要研究多少少野, 外加有時同外國人玩姐
講忙, 你未仲忙XD 疫情都成日唔見人~

如有緣可一試體驗,一定留下印象!

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-8-24 22:05 發表 查看引用來源

忙左打多左機姐XD
純外國GAME有時要研究多少少野, 外加有時同外國人玩姐
講忙, 你未仲忙XD 疫情都成日唔見人~
依家未係度lo🙈🙈🙈
淨係因為打機?

引用:
原帖由 diy02212920 於 2020-8-24 22:43 發表 查看引用來源
如有緣可一試體驗,一定留下印象!
如果form都冇交過 就應該冇緣啦

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-19 22:41 發表 查看引用來源

如果我係鏡前面趴低 你冇咁嘅本事 除非你本身玩慣玩熟😏 我之前俾人調教得多
點調教呀

引用:
原帖由 araz 於 2020-8-24 23:35 發表 查看引用來源

依家未係度lo🙈🙈🙈
淨係因為打機?
咁研究野都唔係易記到既
因我玩個隻係strategy系列, 要記一記野外仲要真係自己用到先得
要實行

同人傾計都唔係成日有
對方都唔係成日得閒, 要等佢ON先傾到etc

不過而家真係留屋企更多, 以前平時都買野返公司食做早餐之類
而家都係屋企食完之後先出門口, 連星期六我返半日都係買野返家食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆