上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  150.7k

BABE 你真知我心意,我調較完你,你再寫REPORT,咁幾好呀
引用:
原帖由 araz 於 2020-9-22 01:26 發表 查看引用來源

你係期待定想?

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-9-23 10:59 發表 查看引用來源

我再試下先, 外加....而家要再搵返個hint XD
畢竟始終傾左幾版已經lul
自己去搵

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-9-23 12:52 發表 查看引用來源
BABE 你真知我心意,我調較完你,你再寫REPORT,咁幾好呀

哈哈 調教篇無住 我試下有無時間 星期5可以試下打個普通篇
不過我頭先夾親手指 内傷  如果仲係keep住痛 就要遲d

引用:
原帖由 araz 於 2020-9-23 13:06 發表 查看引用來源

自己去搵
當然我自己搵喇XD 點會叫返你轉頭又扔多次出黎

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-9-23 13:43 發表 查看引用來源

當然我自己搵喇XD 點會叫返你轉頭又扔多次出黎
睇黎之前我部手提成日auto correct其他字比我, 我又無留意到所以搵唔到XD
岩岩搵到了

手指傷了,要錫返

咁會影響性生活喎
引用:
原帖由 araz 於 2020-9-23 13:10 發表 查看引用來源

哈哈 調教篇無住 我試下有無時間 星期5可以試下打個普通篇
不過我頭先夾親手指 内傷  如果仲係keep住痛 就要遲d

今日小編有位gentleman陪 心情吾錯 打下文先

今次要講ge係B先生
有日小編放假 岩岩美容院返到屋企 就收到B先生ge messages 問我當晚上唔上佢屋企食dinner
因爲佢平時忙 所以好少機會會叫我dinner tgt...
於是 我就笑佢話: '稀客wor 有時閒同我食dinner!'
B先生: ' 吾係呀 有fd係度呀...'
我: ' 咁你仲叫我上你屋企?'
B先生: '無所謂 你上黎..'
我: ' 下 吾啦 你地成班男人 我咪好危險 '
B先生: '得一個女仔fd'
我: ' 咁你enjoy啦'
B先生: ' fd見下ja'
...
...
下冊三千字..
..
..小編應承去左食飯 佢就call左uber黎接我
之後將address俾左小編  

到左之後 佢ge屋苑security嚴左少少 小編差d發爛炸掉頭走
我之後同B先生complaint..佢話佢第2日去投訴 小編敢保證佢一定無
打到依度嬲嬲地 吾打住 下次記得再打
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. 小編可能依度同ig會輪流上 如果好耐吾見我 就另一邊dm我啦

2. 小編發現你地都係好鐘意虛報資料 姐係咁 果d資料吾係用黎決定我見吾見閣下ge因素 係for我諗下大家可以點樣就見面同prepare見面

3. 小編有freelance返 所以依家無前排咁free啦 可能會慢覆
4. 小編會盡可能恢復下pre-final interview:$:$  請耐心等待 吾好催我

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-9-24 20:04 發表 查看引用來源
手指傷了,要錫返

咁會影響性生活喎

點解會影響性生活?

引用:
原帖由 araz 於 2020-9-27 16:16 發表 查看引用來源

點解會影響性生活?
影響對手, 冇得比你打J

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-9-27 19:18 發表 查看引用來源

影響對手, 冇得比你打J
我一向吾做...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆