27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
26  151.2k

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-7 20:40 發表 查看引用來源
其實係咪我打野真係咁差 令到咁多人吾明 之後係咁問或誤會 我好似有講第2輪pm未完我成日係到諗 既然你地都覺得自己無機會 不如我索性吾好sd比你地 ...
我錯了😭😭😭

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 00:18 發表 查看引用來源
衰人呀 霸左我個#1000 哼
-----------------------------------------------------------------------------------------

人夫休息左一陣 就扮好攰 開口講:‘你自己坐上黎啦 我頭先服侍到你好攰!’ ...
真係好正丫,好想同師妹玩❤️

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 12:21 發表 查看引用來源
之前sd嘅第二輪pm 已經處理完😝😝😝 11號先會再Sd🙈🙈🙈 因為今日師妹又要出街 聽日後日又星期六日 費時你地爆我pm又或者星期六日你地覆吾到🙊🙊🙊 ...
師妹send完既話大家正常都即日回覆啦😊

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 18:57 發表 查看引用來源
師妹今日心情好差😭😭😭又俾公司搞到冇乜心情 😭😭😭
公司好似想抄人同埋想merge.. 我又跌左入黑洞😭😭😭
向好方面諗,其實都係比自己一個轉變既機會丫
我對上份工都係話想炒人,之後自己就搵到而家份工
雖然辛苦啲,但我又覺得係好左喎

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-8 22:33 發表 查看引用來源

問題係而家真係會搵唔到工😭😭😭
進修下增值下囉
書局我都鍾意去
有興趣可以一齊去

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-9 17:12 發表 查看引用來源

haha 我今朝約左人夫lu
佢好大機會陪我去
我前日炸佢型 佢應該feel到再吾陪下我 會好大鑊
最緊要你開心姐👍🏻

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-9 23:49 發表 查看引用來源

嘻嘻 黎緊依2個月 我地會多d見
不過都係車我
咁你開心咪得囉,其他你想要都一定會有既

前往最後回覆