上一頁下一頁
發新話題

中意巨乳女

收藏  |  訂閱
78  9.8k

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-5-18 16:24 發表 查看引用來源

你這對除了有份量,仲有手感。
乳頭好好啜,一邊插仲要一邊啜。👍
個個都有手感架啦.......鍊吓鍊吓....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-18 19:44 發表 查看引用來源
個個都有手感架啦.......鍊吓鍊吓....
有D叫情有獨鍾,總之望到妳對奶就興奮啦!

回覆 23# 失常少女 的帖子

以前係外國讀書識...你講得啱,波黎黎去去都係咁玩...但有巨乳控既我每次都好enjoy玩波波既時候....夜晚從後攬住佢瞓時侯隻手都揸住波波

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-5-19 07:24 發表 查看引用來源

有D叫情有獨鍾,總之望到妳對奶就興奮啦!
情有獨鍾絕對認同

引用:
原帖由 benben2002 於 2020-5-19 09:27 發表 查看引用來源
以前係外國讀書識...你講得啱,波黎黎去去都係咁玩...但有巨乳控既我每次都好enjoy玩波波既時候....夜晚從後攬住佢瞓時侯隻手都揸住波波
咁你玩過最大係咩cup??

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-19 12:37 發表 查看引用來源
咁你玩過最大係咩cup??
鬼婆大大對波, 但吾挺吾實, 無乜引

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-5-19 12:39 發表 查看引用來源
鬼婆大大對波, 但吾挺吾實, 無乜引
我都唔挺唔實好林.......分開ga.....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-19 12:47 發表 查看引用來源
我都唔挺唔實好林.......分開ga.....
少女姐, 多謝分享.

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-5-16 11:46 發表 查看引用來源
我個雲有時會巢皮架喎.點解會咁嘅????
"有時會巢皮", 係咪夾住個雲位時, 定揸波果陣先會巢皮?
打個例子: 我用手指夾住皮膚, 中間位都要巢左皮喔... 你個雲位原因係咪咁?

引用:
原帖由 sexman44264 於 2020-5-21 08:06 發表 查看引用來源
"有時會巢皮", 係咪夾住個雲位時, 定揸波果陣先會巢皮?
打個例子: 我用手指夾住皮膚, 中間位都要巢左皮喔... 你個雲位原因係咪咁?
我另外個post 有丫, 雨雲個post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆