工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
13  940.8k

正亞。。其實係邊到學 ?。Thx

話時話。如果正骨按一個客。隻手係未好攰?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-5 11:06 發表 查看引用來源
基本上係大約個幾鐘内   的確會手攰  但係力度要識得收放  學懂"順住去"  可以減少手攰
大多case  都係都市病  頸肩背肌緊   高踭鞋帶比大小腿問題
請教邊到有得學呢?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-5 11:08 發表 查看引用來源
今日可能會分享一個經歷   有些小驚險的
去年尾星期六  收到一個電話 是個女士啦  想即約 在家中按,  當然套多幾句有冇 “ 伏"  見冇乜事 咪應約  
佢冇提住邊  只問我係邊 交待咗後 ……  一陣有個男士打來 話車我 ...
可吾可以再講下佢村屋女士 。重有冇搵你做按摩第2次 ?靚吾靚,咩年齡

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-6 16:56 發表 查看引用來源
唔好以為有水抽,其實辛苦錢黎,我同老婆鍊膊頭都要十零分鐘,虎口都麻晒,不過佢話舒服夠力。
當然啦 所以我之前問你係未隻手會超攰囉。我念住part time ,又有女吹下水炸。有錢收ma。但抽水真係念清楚先。驚俾人告。。。哈哈

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-12 16:38 發表 查看引用來源
師兄要求再分享下呢個人妻   叫佢做  人妻35
自從第一次同第二次正邪骨後   人妻35都繼續吹水都係d  仔女經 工作經咁  
講下人妻35  差不多38歲 售貨員一個 有個10歲女 但時常係奶奶度(係隔離座)  同老公關係不錯 身 ...
lee單好吸引,sales黑色套裙 加白色恤衫...應該幾靚。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-22 12:19 發表 查看引用來源
今日分享下     第一次去豪宅工作……  某年某日   有個電話 一開口“ 英文”內容係
某熟客介紹來找按摩, 好喇 約好時間夜間8点 地址 哇!單棟豪宅嚟  替我登記車牌 就可以
泊車  揸車去到(好彩唔太失禮我也是豪華七人 ...
華,豪宅,正骨?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-20 21:42 發表 查看引用來源

咁好學  分享呢d只係佔我成個按摩工作比例好少數
   唔通係度分享d  淡如水  清如鏡嘅嘢咩
咁都好亞,可能係你人生有另一個得著呢,吾係人人都得。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-26 14:12 發表 查看引用來源
一陣又分享下  夫妻工作屬於較早期時代那些年好多生客  以為  我哋係 " 得 "  經常想3人玩意  坦白講我到現在也沒做過  亦冇興趣 亦唔喜歡係人前表演……  某日又有先生打來 話想找男按邪骨  當然話冇興趣3人玩意喇  ...
大哥。D人妻post特別好睇。真係引屎人。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-4 12:38 發表 查看引用來源

下次又分享下  人妻
禾等你。Hahaha

前往最後回覆