上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  941.0k

係度回下師兄們想知嘅嘢
1.  正骨女性年紀係會後生d
2.  邪骨年紀係會年長d  30以上
3.  年紀層  大約35--40係最多    30以上較少   45以上較少  
(冇真實記錄 只係靠客人說話集成)
職業/身份乜都有   有醫生 護士  教師  文員  飲食  保安  淨潔……  甚至白事經紀都有

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-21 14:22 發表 查看引用來源
醫生護士都邪骨?唔係好介意乾淨嗎?
嗱 、客話我冇求證係咪

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-5-21 14:22 發表 查看引用來源
醫生護士都邪骨?唔係好介意乾淨嗎?
師兄以往每晚係老蘭  大把  醫生  護士  色慾横流喇   ……   乾唔乾淨  !
睇個人啫,你咁講好似貶低我哋係好污糟咁

今日分享下     第一次去豪宅工作……  某年某日   有個電話 一開口“ 英文”內容係
某熟客介紹來找按摩, 好喇 約好時間夜間8点 地址 哇!單棟豪宅嚟  替我登記車牌 就可以
泊車  揸車去到(好彩唔太失禮我也是豪華七人車)……入到去找到座數  泊好車在車房
跟住按鐘  一陣有人開門  見到一個着住短褲 短T恤 女仔 當然開口又係英文 好彩埋口中文  佢帶我上1樓地方好大原來獨女所以1樓全層係佢  父母2樓  地下係生活區  剛好父母去公幹  佢想試下咁形式按摩
吹下水  27歲女 係父母公司工作  以前試過上門女按 未試過男按但知有正邪  佢只答 要發生咪自然發生

過咗陣佢叫沖身先 佢唔介意一齊 睇下數字34c 替佢揸下泡泡 沖洗完之後  佢話有支油潤膚要搽  好喇同佢搽下按下 哈哈 佢話感覺好奇怪  由腳搽起 手腳背部  從後搽下肚一路去到胸 托住慢揸下推下 玩咗陣之後出去按
用佢準備好按摩油 同佢一路按閒聊下 又係都市人病背肩頸攰  按完一輪鬆晒  用毛巾蓋上身 之後到下半身
當然會偶爾碰到妹妹啦 按2邊屁股 開始見夾肶 一陣聽到佢好細聲 "濕咗" …  之後反身 推下34c胸 淺啡色波的
之後推埋其他地方  去到腳仍然夾肶 突然間好細声講 "不如試下?"  放鬆對肶 同時好細声再講 " 好濕"  來個妹妹按摩 好濕潤  佢開始喘氣 叫  又啜下波的咁  玩咗一輪  "想要"  好喇  上套   佢要女上  對波抛下拋下  突然佢唔郁又唔出声.… 原來到咗  再玩後入  叫得肉緊 .  “ 唔得喇” "舒服"  托住對波刺激下波的  仲叫得大声 腳仔軟要扶住佢  佢對手揸住床單  玩多陣  用回男上  哇! 妹妹濕一大撻  high到 佢講咗d唔知咩英文  直至完事  

去到沖完身時 替佢揸返潤膚油  多手胸部按摩咗陣   穿回衫 吹多陣水   佢叫不如一齊食嘢  最後出去食嘢後各至揸車回家   

都現在還有联絡   正  邪都有

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-5-22 12:29 發表 查看引用來源
華,豪宅,正骨?
好大  單楝式

有人聽知  醫生客係点呢?  
好分享一下  去年年尾約10月某日    phone聲響起客人的信号……    聽下傳來一把幾細路女声音係介紹來(原來係熟客朋友) ……   問咗好多嘢 之後    約咗8点係酒店等   去到樓下
見面  一個成熟樣子 但細路声嘅人  個樣有種專業感覺  中等身型 外套T恤 牛仔褲   打招呼後上房去

到了房 可能第一次咁按有d緊張  但奇怪是佢係背包 攞了幾条毛巾  又話舖床  又佢一条我一条毛巾咁  話衛生d喎  連油都自備  吹咗陣水  咁咪"各自去沖身 "    沖完身後佢已經舖好床  包住毛巾坐係度  皮膚幾白  胸都0K   叫佢扒好打開毛巾原來着住  淺藍式內衣
扒好咪按佢事前選正骨   暗燈就開始  閒聊下 原來佢係私家醫院做骨科醫生 但能醫不自醫
周身攰  肩頸常酸痛  哦唔怪得乜都自備 連第一part也叫我用手套  一路按都分享好多好多
比我聽  慢慢個人鬆咗  當然有問邪骨啦  都照直答  完成第一part

推油用佢什麼有鬆馳神經 肌肉 作用油   但我要除手套 膠質可能同油會有反應  佢都oK
直接推皮膚幾好  隻油又幾靚  推咗一陣 大家閒聊下 推了幾次bra扣 佢都冇乜点 就推甩佢
看下數字33b  當然正骨也要推到波邊   好喇做完上身  都下身   起初佢有d唔習慣  大肶內側
屁股位 後來習慣咗  後來佢細細声話 唔除褲  好啦 咁一路按完下身  今次有d特別  要佢坐
嚟鬆 肩膀胸前  由後面向下望  對波都挺 有少少波的突起   推了一陣鬆晒  最後問佢推唔推胸  佢答可以  推下又幾挺  見到波的突起  突登 掃了2下  比佢捉住手  叫“唔得咁 ”即刻
摔多幾下波的 成個軟晒 當然純粹貪玩下喇   始終正骨   差不多時間  完結   就自沖身坐多陣就回家

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-24 16:19 發表 查看引用來源
之後呢,仲有冇揾你?
正定邪?
有搵  都係正  
不過疫情開始就冇呀

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-24 20:02 發表 查看引用來源
有冇試過約邪骨但起唔到頭或唔順利既情況?
幸運地到現在還未遇到

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-5-25 01:29 發表 查看引用來源
有冇d女,想邪。但本身又冇乜水出?
有  
有d女緊張係會有呢d情況

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-25 10:14 發表 查看引用來源
師兄以前嗰post仲有冇link?
以前一出呢d  post   果班所謂  “ 餅主 ”  就話我   “招攬生意 ” 為由  删我post  
但唔知点解 有其他同類就唔係個個删 ……  所以以前冇post㗎

係到188我先出post  坦白講我只係分享工作生活  如果靠討論區找生意就食東南西北風啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆