上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  940.8k

哈哈  應承咗上次阿婆婆會去探佢  
婆婆  寄whatapps 來召見

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-2-10 04:50 發表 查看引用來源
人妻反應正呀。😏👍🏻👍🏻👍🏻
都幾正  佢事後有提  想要 唔想要之間  好high

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-2-9 16:47 發表 查看引用來源
俾人咁搞法都忍唔住😅👍
的確係忍得住 有d客真係咁  差不多佢就自動返回現實

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-2-10 13:19 發表 查看引用來源
口里說不,下面話吸緊個入去。😁
哈哈  其實係佢個感覺刺激  結婚後第一次比其他人入
老實講有時啲女士思想開放好多

口問又唔代表 實際   咁佢係有抗拒嘅

好喇寫多件工作分享 上個月一個唔常揾嘅熟客佢係一個單身女  但感情生活多姿多采~~  有時又訴下苦咁

樣唔差 有身材 又平均  做公司接待員 上個月打比我 約咗去酒店向來佢喜歡半晚  唔使咁趕 當然每次都有邪啦  去到酒店上房揾佢 按鐘開門  好香糖果味香水  一幅OL樣 短裙 恤衫  坐低吹一輪水 又講下佢d生活 身材冇乜變 恤衫下現咗淺藍色bra通花 講下講下伸手摸下腰 問我有冇肥咗先? 一手摸下對波先 揸完出面 解開恤衫扭入去摸下 摸到佢喘氣  玩到佢忍唔住解多幾粒扭  攞對波比我玩 34C仍然咁靚  啜下粒的 開始呻吟 叫又咁玩我 弱点  放佢係床慢慢啜 過咗陣佢話濕晒啦 不如去沖涼先 好啦慢慢除晒佢衫 条底底濕哂去冲涼房 同佢捽沐浴露先 滑滑仲好玩 慢慢搓下佢對波 佢最怕捽波的 一捽就投降  探下妹妹先 佢夾腳扮嘢唔比 唯有從後攬住佢捽波的  捽咗陣佢直情腳軟坐咗係地 偷襲妹妹好潤滑 叫到拆天 又叫唔好喇  投降  我要!比我~~  當然唔會咁快比佢 玩多佢一陣  沖走沐浴露先 跟著上下刺激佢
玩都叫我好想要比我喇  次次都對我咁 ……好喇 上套先
佢背靠牆 托起佢一邊腳 係入口玩下 佢頂唔住 捉住入 依然
有d窄 佢叫咗好長“呀”好入  佢係一個好識享受性嘅女士 所以佢又唔會隨便同人搞  雖然感情多姿多采  插咗陣 轉位轉去洗手盆後入 特登㩒底佢等對波的揩到洗手盆邊刺激下 佢想避開但又比我hold住佢 後又被插前又刺激 d水多到呀佢high到大叫  趴咗係洗手盆打冷震  喘氣  之後又轉返出去房 係梳妆又後推過  又返上床佢最愛女上  對34c抛下拋下
視覺一流  佢自己控制快慢  玩多陣  向上突然頂佢一下 成個軟晒趴底  曲身 到咗 感覺到佢出水  最後男上  叫得好嗲  又話好啱位 唔好停 慢慢郁 到完事  佢要攬一陣先起身 去冲涼
佢好喜愛攬住(又或者係想找安全感)
之後開始正按 ……  按完走去買麥記係公園食 先送佢返屋企

#824 更新完 各位
祝大家  身體健康  新年快樂

引用:
原帖由 taifanshu 於 2021-2-12 00:50 發表 查看引用來源
多謝收爐篇! 新年快樂! 長做長有!初四是拮日, 是否要開工
有個初三約咗

引用:
原帖由 agogock 於 2021-2-12 22:31 發表 查看引用來源
可以講下工作時遇到辛酸事嗎
放飛機 : 可能出於一時之興  又或者心理関口  打退堂又難於口齒  有啲約定之日潛水  有啲我去到約咗地点後失聯
有啲惡作劇 約你去根本唔存在地方見(例如;果条街冇M記  佢就叫你去) 放飛機久不久都出現  

言語 :  按正骨時講“你咪係鴨”   分明死魚一条又話你“無料到”  有d可能壓力大 一堆錢扔係枱 “攞啦夠你幾單 記得攞埋散銀!!”  (但只不過多咗廿蚊)……正骨 又話唔好掂屁股(之後又話屁股攰)唔好揩到個胸呀 講晒粗口又話揩到非禮報警咁  有d又話我" 昅到實未見過好身材呀!"  大姐唔望住点按呀?  總之好多嘢啦
有d 老公揾比老婆按 想拍片 我當然SAY No  得到粗口祝福

當然啦呢d佔少數 大多都係好客

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-2-13 15:18 發表 查看引用來源
咁佢之後仲有冇再約?
有揾過  …………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆