上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  940.8k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-2-13 22:57 發表 查看引用來源
係我就擲番錢比佢跟住走人,
好多人都咁諗 “擲番錢比佢走人” ……  但係如果我咁做錯就去到我度  比佢唱風險更大  唔值得……  
做到嘅只係盡量唔好有下個……唯有咪唔覺意㩒咗幾十字
又唔覺意㩒錯比班同行……

引用:
原帖由 agogock 於 2021-2-14 01:53 發表 查看引用來源
精神有問題 最怕按到一半 話報警 俾佢老屈
係呀  乜人都有  壓力大  
有d人眼中睇我地係cheap 比錢你 向你發洩 你又唔敢出声
幾爽……
對付呢d人我多數唔應 佢見你唔應就無癮再講

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-2-15 15:35 發表 查看引用來源
呢d係咪通常唔會邪?
有正有邪  但遇到呢d情況.   我唔會邪  話唔係狀態就算

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-2-15 22:16 發表 查看引用來源
😏😏你應該更加出力,小到佢反肚!
唔會呀 破壞咗件事 我唔會對呢d人有好感

一陣分享下年初三  牛年第一單工作

牛年第一工作係熟客  過年前約咗 先介紹下熟客  大約3x歲 做紅酒公司…以前經常飛去法國酒莊 一年得3個月係香港揾我差不多3年 佢一返香港總會揾我 當然疫情去年無飛 …咁多年有正/邪 不過好少好少邪 ……佢身型豐滿 但又唔係好肥有前(35C)有後 係咪單身?從來無問……佢自購半山一個單位都幾大  有架每年用3個月跑車 初三傍晚去到  依然迫爆背心 坐低食嘢吹水 睇下黄昏.  之後各自沖身  去咗客房按按完推油 佢一定要推胸 先坐好 從後由肩膀推到胸前 黑色喱士bra 加35c 好正 推完胸前伸手入bra 將成對波反出嚟加d油推 由內到外侧 2位波的凸晒 推到差唔多 用掌心磨下波的 佢喘大氣 “唔唔声” 托起成對摸同揸 開始叫 順住落去喱士底底 濕濕地 輕輕按落去幾下 啲水濕到出嚟 正當玩到興起時間  佢突然停低講“等我一陣” 錫咗啖就走咗出房~
??搞乜呢? 過咗輪 又走快入嚟又玩咗陣 搞乜呀濕過之前  跟著係我耳邊講“想刺激啲去我房先講” 好啦由客房去主人房 臨入房之前又攬住玩咗陣 又幫我上套  神神怪怪咁 但房內似乎只係開咗小燈 入到房 哇! 有条女訓係床好X大酒味(条女睇來訓咗) 0L look 恤衫打開咗 一對大波打出嚟 短裙掀起喱士底底除到膝頭 旁邊有個bra 又有d玩具… 呆咗下 我望住佢
佢挑皮係我耳邊答 “佢係les間中同佢玩下 尋晚飲完洒 同佢玩咗成晚  ”~~  哇! “佢les咗幾年 冇同男人再玩” “頭先走過嚟玩下佢先叫你”……  佢濕晒家下 之後佢走上床咀条女 又摸佢波 条女又似乎有冇反應之間咁 又會同佢打車輛 跟著佢話“想要後入”  好喇一頂佢“呀”声 好迫  同時又摸又鍚果条女 但条女又冇咗反應 佢可能怕条女醒忍住唔叫 一路後入佢 佢爬咗上条女 波磨波 佢又用支細棒 係条女妹妹磨下 拮入去見到条女個頭昂起咗下 又靜返  見到支棒棒幾濕
再後入多陣 佢主動退返出嚟 係我耳邊講“不如入佢刺激d”
講完佢又趴係条女上身咀對咀 又揸佢波  又分開佢對腳 示意我入 慢慢去到對準位 果時条女又比佢搞到有反應
攬返住佢打車輛 但条女全程合埋眼好迷糊咁  對準入些小 有d窄 再迫入d 佢哋繼續打車輛 好喇 推入去 条女即刻攬實佢 頂盡佢有d推佢 應該有d痛 跟著慢慢插 都怕佢突然醒  一路插又多手搞下佢妹妹 佢拎轉做口型叫“唔好 穿煲” 繼續插開始多水  剛好又可以揸到佢同条女半邊波…玩到完事 清潔下先 条女又靜返~~  離開返客房 佢又走返嚟叫好刺激呀
你睇下濕到流…… 摸落去的確好多水 摸咗陣 佢話想要 你仲得喎 主動上套 女上坐落嚟 對35C抛下抛下 好快就到咗 趴係我身上透氣 轉位後入托住對波插 佢d水去到屁股 high到佢 抓住床單叫 頂唔順 呀 跟著feel到有水流出嚟 佢曲晒身轉返男上 佢最喜歡 又插過 佢叫“救命” 夠啦 夠啦 ……玩多陣 完事  佢軟晒喘氣  休息完先去冲身  去睇下果条女仲訓緊
再坐多陣 差不多10点幾  就走

第二日問下佢 佢話果条女 起身之後問 你尋晚用果支棒棒好正 好充實 似比真人插…… 佢當然冇穿煲喇  探多幾句路 条女只記得 比支嘢入果下好迫同有d痛  一陣好舒服  之後斷片
原來熟客唔係同性戀 但久不久會識d  les玩 ~ 但始於愛男女咁  我話下次唔好咁喇

#851更新完各位…….

引用:
原帖由 chris4296 於 2021-2-18 17:40 發表 查看引用來源
C兄、如果1)個客同佢朋友想3P ,不過又唔好意思咁直接,少少偷嘅感覺好似AV現場版!
2)如果朋友突然醒咗見你插嘅、點撹?
3)朋友係咪high 咗呀,俾人插都唔知,佢都迷得好利害吓。
以上純粹個人意見,絕對無冒犯之意! ...
1.  呢個熟客性取向 我從來唔知 因為3年來好少邪骨 我唔覺係想3P 但唔好意思果隻…… 純粹興起
2.  突然醒  有諗過点算 但當時机会唔大
3.  有提到好大酒精味 熟客係好飲得 条女明顯醉到痴咗

感謝師兄們関心   坦白講  酒醉3分醒  条女又点会唔知 比支真嘢插緊 棒棒做唔到咁真動作 仲要咁多水  
我相信熟客唔止一次咁玩過

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-19 11:34 發表 查看引用來源

師兄無錯,尤其玩踩線野係最好玩既。如果熟客真係熟又信得過就OK啦,大家男人,提醒下而已。
明白師兄關心  在心中  感謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆