上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  940.9k

引用:
原帖由 szegoo 於 2021-6-7 18:28 發表 查看引用來源
好似按摩親都要做埋,有冇啲堅持唔做?
又係果句啦我正骨多過邪
  係呢度唔通寫平淡如水 ,相敬如賓 咁咩?  你都唔睇啦

更新完 …………師兄們

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-9 13:20 發表 查看引用來源

真係好羨慕師兄你, 又可以搵到錢、又有咁多女畀你按摩個手引,有時仲可以免費食女。
想問一句,你係單身定係已婚人士? 如果單身可以慳番叫雞, 而且肯定呢啲囡係乾乾淨淨冇性病,如果已婚人士……老婆知唔知你有呢種免費餐食 ...
我係單身

引用:
原帖由 wormhen 於 2021-6-9 19:43 發表 查看引用來源
即係工聯會果啲
呢d你哋私下PM啦

各位師兄/姐   #954  已更新完  可以去睇返啦   可能更新慢咗  請見諒

今日分享係熟客介紹……   5月上旬打來聽把聲斯文人一個   熟客話晒比佢知有正邪……   佢好快約咗  星期六係某酒店喇 到時再联絡 到咗星期六約咗8点 去到酒店樓下  填一大輪電子表格 上樓  到房按鐘開門 一陣糖果味香水走出嚟 跟著見到個長直髮 身形中等 着背心及膝裙嘅女仔…  入房後見佢有袋筆 擦膠  間尺  原來佢係一個幼院老師 買比學生  吹水吹咗陣 佢有問過正邪嘢喇……最後佢好細声答想試下邪 因為佢聽過熟客玩過…想試下  跟住繼續吹水  直至有一下佢起身背住我睇電話  就靜靜走出背後  直接托住佢對波 佢成個靜晒 對波隔住衫都覺唔細  因為薄bra  托住一陣 再慢慢模由波底 開始 跟住到波中間  手掌搓下 有2粒凸起 繼續到上半胸 最後先成對揸  佢忍唔住細声呻吟 隔衫捽佢波的 玩到佢扭身 慢慢拉起小背心 哇! 淺藍色bra 繼續玩多陣 佢合埋眼叫  輕甩bra扣  直接托住對奶揸  佢好細声咁自言自語濕到出嚟 死啦  見佢夾咗下腳  玩下刺激d  直接伸手係裙頭
直穿底底到濕晒妹妹 輕輕掂下佢成身軟 捽下外圍濕到成手
佢軟到趴咗係床度 佢叫冲身先 去到沖身佢仲敏感 用沐浴露捽佢全身 捽下對33寸波  細声呻吟  佢自轉身要從後揸  對手按水喉  捽下妹妹雙重刺激
佢大声叫出嚟……到喇……成個身震晒  係度叫好刺激 當然唔比佢停繼續玩佢 玩多陣 佢叫我想要啦  入喇  上套  佢扶水喉後入佢  頂住入口有啲窄  用少少力頂入 佢叫咗声 好迫
跟著一下頂盡  佢呀咗声 好迫 頂盡比我  佢忘咗形咁叫 又唔知講啲乜  後入一輪  佢腳軟唯有帶佢上床 再玩   男上 一入佢又叫頂到喇 唔好郁 之後佢打冷震 攬實 打咗2,3次冷震
後  跟著慢慢郁返 哇!feel到佢好多水出  佢只係攬實  一路嗯嗯咁叫  玩咗陣 轉下位試下女上 佢話未試過 咪教佢 佢un
咗幾下 已經high咗 揸住佢對波 不過佢唔敢坐盡 見佢high
突然向上頂一下 哇咗声 佢即刻趴係我身 好細声話成身軟晒  喘晒氣咁 佢要返男上 今次玩玩下 突然抬起佢對腳上膞頭  快插 佢大叫 好入呀 好入  直至完事……   休息下去冲身
之後
開始按吹下水   原來佢好少做  因為冇拍拖好耐  之前拍拖搞嘢都好簡單  未試過咁玩 ……講下按下都按完為止  
之後仲有聯络間中吹下水  話等暑假先再約

井981   更新完

近來冇乜新客   都係舊客多  今次分享下 一個差不多成年有多冇見熟客……  佢係一個離婚女仕  但同前夫仍有联絡 真係做到再見亦是朋友果隻  佢自己租住村屋係酒店做推廣雖然40歲多d 但身形外貌都唔錯… 某日打來 差d唔記得佢時間 地点照舊  又係泊好車仲要行段路先到…到達都夜晚
啦  但佢搬咗落地面  哇!見到佢吊帶背心咁迎接  入屋坐低食下嘢吹水 講下各自生活 …佢仲講笑好耐冇搞嘢  不過揼下先啦…  各自冲身後入房  哇!啲窗封晒紙又遮光簾咁 照樣着佢喜愛紅色內衣……

按途中講咗好多事 原來已經冇同前夫联絡 因為佢已經有新歡…而佢自己都係單身 耐唔耐食下散餐咁…
到推油 佢解開bra扣 中等身形冇乜變 照推啦 推完轉身正面
佢笑話濕濕地 推下胸佢已經合埋眼 扭身 慣咗知佢乜位会敏感d 係波侧推下 的的凸起  而佢每次總愛自娛下 今次都唔例外 已經聽到水声 一邊揸下捽下 佢突然抽起身大叫 自娛到咗位… 喘氣過後  好快又投入返  今次到我探妹妹  哇  好多水  玩咗佢一輪 佢好細声話不如出廳……  删好晒窗簾喇
出咗廳  佢急不及待要後入 㩒住枱  入佢  叫咗好大声  睇怕出面都聽到 托住對33B  玩   佢一直好大声叫  feel到好濕滑
可能好刺激  一陣佢叫頂住我…之後就震  到咗喇  趴咗係枱
跟住落地玩女上  佢又鬼咁大声叫  又叫好頂好high   當然水多到流…  玩咗輪 又返到枱 放佢係枱邊抬起佢腳插 佢high到唔知講乜嘢??  玩咗一輪   水声啪啪咁   最後佢再到咗次就完事…   佢喘氣話 死啦咁大声實比人知到 …但又好high  休息一輪冲完身  又係時間回家  

第二日佢留言比我 樓上阿太細声同佢講
“做乜玩到咁大声連我老公都忍唔住執我一劑”

致以上等待update 師兄   苦了你地    因為早前工事多工作   所以停一下  放心呢幾日會update

#991已update  完成   可能短d  因為記得咁多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆