上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
385  940.7k

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-5-13 11:06 發表 查看引用來源
lee單好吸引,sales黑色套裙 加白色恤衫...應該幾靚。
的確果日係靚㗎  化咗淡妝   斯文得體   
白色恤衫係有啲絲質感覺果種  (所以話唔好整摺佢)
可能佢返工要著好些少 BRA唔會太厚 所以除咗外套得恤衫果種 "迫" 都好勁

引用:
原帖由 ncp81 於 2020-5-13 12:32 發表 查看引用來源
加油師兄 呢行有冇遇過突然走鬼情況?
除咗有篇文中提到 對方老公返咗嚟 之後又走咗外    都試過有d情況係  

有次單女正骨  屋企人兩老突然返來  嚇死  結果係房 等到半夜兩老睡後才偷走  

人妻奶奶  老爺
突然到訪按鐘   又係嚇死  㩒咗2,3下就走咗  之後打比人妻 當然拖下先話10分鐘後才回到  我趁機走

引用:
原帖由 brotheron 於 2020-5-13 13:38 發表 查看引用來源

有冇著埋黑絲先返工?
果日冇着黑絲 但佢有脱腳毛

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-5-13 13:47 發表 查看引用來源

正骨都未完?
係呀 2個都開始咗冇耐 就突如其來咁樣  半夜果次都係留咗係佢房3個鐘咁

分享下近期些 邪骨  早排四處都十四日  有d人又homeoffice  正骨都多咗 風險自己評估啦 都自備探熱槍  消毒用品等工作   某日有客打來 噢!好耐冇見的一個熟客  熟客S   
熟客S 3x歲係單女一名事業型女士   經常飛來飛去工作   自住   基本上每次也是邪骨  原來自疫情後公司一直homeoffice 佢基本同家人見面外  就只在家 好啦約了8点 係佢樓下等…   好耐有見  佢剪咗及肩頭髮  着住一字膊衫 露出紫色Bra帶 長裙 中等 身形冇乜變  互相"嘟" 下 起碼體溫正常先  之後上樓當然有講有笑……

入到屋 佢之前已經沖身  我又沖身後  見到佢除咗衫裙 胸形冇變依舊34C  (按摩 推油情況唔多提大致一樣)
大家傾咗好多嘢  有時傾下咸嘢  佢一向有玩具自娛  講下有乜新玩具 一路講 甩咗佢個扣 佢反身 當然整個胸部按摩先 佢合埋眼享受 一陣開始喘氣 細聲叫  另一隻手慢慢推到佢底底外圍  隔住摸下妹妹  濕到出來 突然一下
隔住底按一下入口 佢扭身咗1,2下 叫“ 頂唔順"  順手除埋底底   再妹妹按摩 上面就啜佢個34c  可能佢真係好
耐冇做 又叫又扭身又拍床 妹妹濕得好勁 按下豆仔high到佢大叫 "  唔好咁喇  好刺激! "   唔比佢停 又再按下豆仔 佢又叫 唔得啦  想入  上套後 男上女上 一輪   佢肉緊到攬到好實  之後女上托住對波玩正 玩咗陣帶佢落床扶住床頭櫃  揸住對波 後推 双重刺激下 佢好high  見佢有d腳軟  放返佢訓床邊 比佢回下氣…  跟著托高佢腳上膞  準備入 佢叫唔好呀 唔得咁……之後已經叫起來  因為佢最愛呢個位 一路入  揸住佢對波  有時叫  有時喘氣 有時 用手打我   輕輕按住佢雙手  一路玩 到完事  …… 佢大字型攤在床上回氣   大家休息咗一陣  同佢沖涼
沖涼時佢係度笑  好耐未試過咁high …… 沖完涼 换好衫 再吹多陣水  我就離開……  

看看時間  10点多了

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-5-14 18:47 發表 查看引用來源
好正的分享 師兄好有記性記著每個客戶的需求。 一定長做長有。 她地當你係PTBF
老實講  有d太耐已經唔記得… 😅😅    又唔係個個記得……

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-14 18:30 發表 查看引用來源
點解唔留你過夜繼續砌?你走左S可能會好空虛。
工作歸工作   而且大家刺激完都好真係好攰  好攰

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-15 07:34 發表 查看引用來源
仲有冇後續?
有 但都係正骨  佢有時直接來我工作間按肩頸

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-15 09:33 發表 查看引用來源

咁個尺度同上次一樣咁可以按埋個波波?定係大家都冇提返件事,保持返正骨既做法同埋氣氛?
當然冇按波啦  正正常常氣氛   

從來唔會同客人提返上一次嘅事   有乜好提??

引用:
原帖由 誰明浪子心 於 2020-5-15 09:29 發表 查看引用來源
新客岩岩砌完再去食消夜?咁當時個氣氛係點架?岩岩先共渡春宵,個客會當係好似打左場波咁冇乜突别?定係有冇d咩既情感上既不同?
冇咩心態上特別 …

你估睇劇咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆