42 12345
上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
41  941.2k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-7 13:25 發表 查看引用來源
今日分享下近期些小  抗疫下工作
自疫情大家多留家中home office  的確多咗人想約   有日熟客A打來 先講下熟客A  
佢係人妻一個3x歲中等身材 少肥 所以有35胸  2夫妻都係做高層 而老公經常到處工作
今次佢老公係加拿 ...

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-13 11:09 發表 查看引用來源

我啲客  唔係個個都係人妻    單身女子  但同樣也會咁想法  

唔係個心/咀係邊度  而係保障雙方安全   明未
唔明,即係點?驚沉船??

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-14 10:53 發表 查看引用來源
分享下近期些 邪骨  早排四處都十四日  有d人又homeoffice  正骨都多咗 風險自己評估啦 都自備探熱槍  消毒用品等工作   某日有客打來 噢!好耐冇見的一個熟客  熟客S   
熟客S 3x歲係單女一名事業型女士   經常飛來 ...
點解唔留你過夜繼續砌?你走左S可能會好空虛。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-14 21:15 發表 查看引用來源

工作歸工作   而且大家刺激完都好真係好攰  好攰
冇試過做完之後被個客留低話陪多佢一陣咩?
或者大家好合拍好有feel做到唔想走?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 12:08 發表 查看引用來源
有師兄提  會否正骨遇靚女???
今日就分享下
舊年某日熟客打來話有個朋友想按要正骨   又唔敢去骨場   於是叫我联絡佢  
打比佢把聲幾甜,  好斯文  表達咗正骨  又問要着乜 之後約了當晚8点  地址係新開公共屋邨  都 ...
仲有冇後續?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-6 22:25 發表 查看引用來源
有師兄話想知講明邪骨係点  今晚冇CALL  可以寫下
呢個係想試邪骨係点  佢唔敢去深圳試……
佢哋係一次girltalk當中知道原來有朋友(我的熟客)  有用開男按  所以膽粗粗打來一問   聽聲係一個好爽朗女仔    是單身女 ...
新客岩岩砌完再去食消夜?咁當時個氣氛係點架?岩岩先共渡春宵,個客會當係好似打左場波咁冇乜突别?定係有冇d咩既情感上既不同?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-15 09:22 發表 查看引用來源

有 但都係正骨  佢有時直接來我工作間按肩頸
咁個尺度同上次一樣咁可以按埋個波波?定係大家都冇提返件事,保持返正骨既做法同埋氣氛?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-15 09:41 發表 查看引用來源

當然冇按波啦  正正常常氣氛   

從來唔會同客人提返上一次嘅事   有乜好提??
咁唔講返既話,即係大家心知上次按波係越左界,唔會再發生?

師兄有冇d  youtube 片係類似你平時按正骨時既大慨方式?睇完可以代入幻想下係點。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-15 10:37 發表 查看引用來源

我都唔知 点解同客要講返上次  ??   有乜好講呢??  

1  就算上次是  氣氛 是跣手 啱feell 乜都好   是上次  已完結
2  再提會比客一種唔太安心感覺 , 尤其呢d 正骨客 ……

正骨操守好重要  客人信任你   

至於你 ...
師兄既按摩係咪類似咁樣?
https://m.youtube.com/watch?v=X9eGy1PZNMk&t

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-15 19:13 發表 查看引用來源

邪骨係擺明會搞野…… 所以去到差不多時候  自然會主動去到敏感地方啦   
正骨的話    你唔會故意 去碰到一啲能夠挑起意慾嘅地方  

人比陌生人接觸 一定有唔同感覺  係正常  但當然每人感覺唔一樣 有d覺好刺激    ...
師兄有冇方法訓練持久力?定係你本身都好戰鬥格?有冇試過餵唔飽大食客?

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆