上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
41  941.2k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-24 14:51 發表 查看引用來源
有人聽知  醫生客係点呢?  
好分享一下  去年年尾約10月某日    phone聲響起客人的信号……    聽下傳來一把幾細路女声音係介紹來(原來係熟客朋友) ……   問咗好多嘢 之後    約咗8点係酒店等   去到樓下
見面  一個成 ...
之後呢,仲有冇揾你?
正定邪?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-24 18:40 發表 查看引用來源

有搵  都係正  
不過疫情開始就冇呀
有冇試過約邪骨但起唔到頭或唔順利既情況?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-25 09:10 發表 查看引用來源

幸運地到現在還未遇到
邪骨客試過最大幾多歲?
有冇d係經常頻密咁要邪?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-25 09:12 發表 查看引用來源

有  
有d女緊張係會有呢d情況
師兄以前嗰post仲有冇link?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-25 10:26 發表 查看引用來源

以前一出呢d  post   果班所謂  “ 餅主 ”  就話我   “招攬生意 ” 為由  删我post  
但唔知点解 有其他同類就唔係個個删 ……  所以以前冇post㗎

係到188我先出post  坦白講我只係分享工作生活  如果靠討論 ...
我覺得師兄你呢種工作好有條件限制,
1. 個樣要中上質素及女仕唔會覺得煨鎖或反感
2.如兼任邪骨既話,先天既性能力要有強壯既水平
3.要有足夠既自控能力及觀察力,如遇到好索既正骨客要忍住自己既淫念,又容易墮入被邪骨客人既伴侶尋仇既危機
4.自己既恩缘際遇都好重要,因為黑起上來被個客屈非禮或其他既罪名,都幾麻煩,甚至可以有牢獄既風險

所以做呢行唔係人人都可以,床上一分鐘,床下十年功

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-25 10:33 發表 查看引用來源

邪骨最大 果客自已講 無法考證     48歲

有好少好少客  會“ 經常 ”  邪     一個月  3次啦   但大多數都撞期  哈哈
等睇師兄48歲邪骨客既分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-25 12:01 發表 查看引用來源

2,又再講多次喇…邪骨佔我工作只係好少比例 都還可以嘅   
1,   其實樣貌又唔一定要小鮮肉呀 韓星  大隻咁樣  正正常常 唔煨鎖就OK   (客人定義唔同)
3,自控能力  觀察力要好高  一定要 ,邪骨多數會事前問清楚 通常我 ...
咁如果真係有男人找悔氣咁點算?雖然你同佢老婆既交易大家係你情我願。

有冇遇過d客係江湖味好重既黑道阿嫂?會唔會好危險?

有冇d咩儀器可以check到有冇cam或針孔嗰d?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-26 14:12 發表 查看引用來源
一陣又分享下  夫妻工作屬於較早期時代那些年好多生客  以為  我哋係 " 得 "  經常想3人玩意  坦白講我到現在也沒做過  亦冇興趣 亦唔喜歡係人前表演……  某日又有先生打來 話想找男按邪骨  當然話冇興趣3人玩意喇  ...
more

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-26 14:12 發表 查看引用來源
一陣又分享下  夫妻工作屬於較早期時代那些年好多生客  以為  我哋係 " 得 "  經常想3人玩意  坦白講我到現在也沒做過  亦冇興趣 亦唔喜歡係人前表演……  某日又有先生打來 話想找男按邪骨  當然話冇興趣3人玩意喇  ...
(擦背 同  熱水浴)
呢part係全裸?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆