上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
41  941.2k

有冇d客係淫到你反而覺得自己俾佢食左,攪到你筋皮力盡?

引用:
原帖由 chingcarol 於 2020-5-29 21:48 發表 查看引用來源
等左成個幾月, 今日我都忍不住搵了師父私按。 酒店超平
more

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-29 15:46 發表 查看引用來源
今日分享下一個較特別經驗 去年頭   收到電話  話找男按  oK講完所需 約晚上10 点去到馬山一条較新屋邨    去到樓層 見到已經開閘
入去見到一個3x歲  運動型女士 幼黑皮膚   幾好波    屋企看似唔係佢  因為有另一 ...
褲已除

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-3 16:17 發表 查看引用來源
幾日冇分享    一陣分享下  一個幾特別工作  竟然遇到朋友的家姐??  當然開始我完全唔知的
某日大約係去年中左右 收到電話  問咗好多問題 之後佢揀邪 確定無伏後約定時間見面  去咗一間酒店
上到去敲門 開門見到個斯 ...
閒聊下見有d氣氛 ...
師兄係點樣掌握個氣氛?大家都第一次見,閒聊中點樣將個埋牙既節奏帶出來?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-3 16:17 發表 查看引用來源
幾日冇分享    一陣分享下  一個幾特別工作  竟然遇到朋友的家姐??  當然開始我完全唔知的
某日大約係去年中左右 收到電話  問咗好多問題 之後佢揀邪 確定無伏後約定時間見面  去咗一間酒店
上到去敲門 開門見到個斯 ...
師兄有冇一路打字諗返起,一路扯旗?

邪骨有冇試過未射就完結左?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-4 13:54 發表 查看引用來源
某日有個女士打來問按摩 問乜乜物物 又話正又話邪  講下人妻C  係個家庭主婦  每日照顧女兒生活 時間好規律所以要夾時間不被發覺  結果夾了一個下午時間  2点後  因為5点要接女放學  仲揸車來接我   ...
人妻樣子似邊個?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-9 09:58 發表 查看引用來源
今日又分享下   工作經歷某日來電 一個人夫 想找男按比老婆  當然確認下有冇伏
先  無伏 就確定時間地点  是西貢村屋 xyz! 揸車都難去
夜晚8点去到 照人夫所述到了門口 按鐘  啊  一位女士開
門  長髮少少露膊 短褲  ...
其實個人夫喺咪默許你上佢老婆?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-9 23:13 發表 查看引用來源

又唔係默許  佢只係認為同深圳果d咁  唔會發生事
如果原本係諗住正骨,我唔係好明點解有人夫肯俾個男技師單對單按光脱脱既老婆?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-10 12:54 發表 查看引用來源

你睇唔明??
按摩還按摩
挑情還挑情
佢意思可能係話有冇試過上下其手都撩唔起個客既性慾?

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-6-11 15:12 發表 查看引用來源
一陣又分享工作。。。今次是單女 係一個唔常見熟客 做首飾買賣 收夜就會揾我 有正有邪咁 。。
有晚約咗佢屋企見,係樓下見到佢照舊一套公司套裙 白恤衫下若見黑色bra  佢幾好cup  C又未到D  
上到屋企依舊吹水  佢除咗 ...
哈哈又要挑引  ?
佢點樣挑引?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆