工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
19  941.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-7-20 16:40 發表 查看引用來源
今次分享也是在5月的工作  有日接到個女士電話 話找按摩慣常問下佢問題 佢話替人揾 結果經過幾次電話來回先約實...到當日又收到代約個女士電話 又話再會有個人話比我知地址  xyz....係味玩嘢?幾個鐘後又有個女士打來  ...
師兄呢隻要長揸~~
我意思係長做長有好喎。

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-11-27 11:31 發表 查看引用來源
分享下前文所提人妻 另一次按摩  話說首次後都有联絡佢都想再約按(事實佢肌肉好緊好攰)又唔係一次可以推鬆等咗成星期  佢老公返通宵 佢約我 但今次叫我泊車遠d 減少可疑… 結果我得到泊車卷~

照舊上去佢開咗門 今次佢 ...
師兄好文,我每次都期待你更新。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-25 18:58 發表 查看引用來源

的確係第一次嘅   因為人妻以前講過係接受唔到
師兄係我地男人既偶像。👍👍

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-26 17:04 發表 查看引用來源

2次啫  第一次A  顶唔顺停咗 臨尾先再玩多次
            人妻一次
師兄令2個人妻都投降晒呢下最正。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-27 14:25 發表 查看引用來源
一個有驚無險工作
時間係舊年11月尾  wechat有人加我之後留言話想按 又係果d下删2百字問題…照答完就算啦 佢冇再回我……幾日後佢話想約 某日星期六又話会book半日的又話到時比房号 地点我  好啦到果日話攞了房 比咗 ...
師兄時刻警覺性高都好難得,我幾欣賞你唔會單純下半身話事,醒。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-31 19:05 發表 查看引用來源

其實阿婆自疫情 缺少郁動 肌肉就會收緊 加上冬天  血液循環唔太好  咪會咁  後期加上佢個女學到 可以每日同佢推
阿婆行下走廊郁下 自然會好好多
師兄實在係高手中既高手。
正/邪都得。
非常欣賞。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-17 20:42 發表 查看引用來源
牛年第一工作係熟客  過年前約咗 先介紹下熟客  大約3x歲 做紅酒公司…以前經常飛去法國酒莊 一年得3個月係香港揾我差不多3年 佢一返香港總會揾我 當然疫情去年無飛 …咁多年有正/邪 不過好少好少邪 ……佢身型豐滿  ...
師兄大高危真係玩唔過。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-19 09:24 發表 查看引用來源
感謝師兄們関心   坦白講  酒醉3分醒  条女又点会唔知 比支真嘢插緊 棒棒做唔到咁真動作 仲要咁多水  
我相信熟客唔止一次咁玩過
師兄無錯,尤其玩踩線野係最好玩既。如果熟客真係熟又信得過就OK啦,大家男人,提醒下而已。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-2-23 13:14 發表 查看引用來源
今日分享工作係前熟客  因為有BB結婚関係 差不多2年有多冇見 以前正/邪骨都有做  1月尾打來話想約好耐冇按過  佢仲book咗酒店  好啦咪去 當晚到房按鐘  一開門見到圓领冷衫佢 入房後 當然比以前大隻咗 成熟咗 反而好 ...
師兄呢D經歷真係無得頂,非常吸引。

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-3-11 13:19 發表 查看引用來源
今日又分享工作   如果有留意開#712個篇人妻同閨密 工作 的話  今次係延續  早前收到熟客人妻call  話閨密想揾我按摩 人妻借屋比佢唔使租啦…… 同閨密联絡後 (因為要夾時間 同老公講頂同事放假 星期六要返工)  人妻又 ...
師兄既人妻與閨密實在吸引,如果仲有機,真係要多D準備玩多D唔同野會更好。

前往最後回覆