工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
15  940.8k

回覆 656# camry6783 的帖子

跟住有乜事件發生呢🤤😛😛🌡️😁

回覆 662# camry6783 的帖子

🤤🤤耐人😍尋味😛😛

回覆 927# camry6783 的帖子

哦🤤🤤😅👍🏻

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-5-11 12:44 發表 查看引用來源
各位師兄  早前太忙未能更新    所以之前未完成的分享 唔再更新  
會再開另一個分享
有冇圖文並茂先🤭有更正😁😛

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-5-12 11:32 發表 查看引用來源
今次分享工作   係新客  4月頭的事  某日收到電話  男士嚟 話揾比老婆按  之前無試過… 仲話老婆係旁邊聽  問咗一輪之後 幾日後打來約夜晚7点係某酒店等  去到酒店收到房號就上去 ...
嗯😏……n then…呢?☺️……

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-7-13 16:39 發表 查看引用來源
近來冇乜新客   都係舊客多  今次分享下 一個差不多成年有多冇見熟客
來!來!來!…擔櫈仔.聽故仔…

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-11-9 16:00 發表 查看引用來源
今次分享一個工作  “朋友的老婆”??事前我係唔知佢係朋友老婆, 有日收到個陌生V7 話想約按摩 好快就約咗日子 從朋友圈睇到佢相 都幾好 有身材咁
過2日夜晚去到洒店 依佢比房號上去 佢打開門相認後入去啦 身形叫豐滿   ...
嗒咗!朋友妻😏有冇乜感想😋

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-5-30 11:06 發表 查看引用來源
各位師兄 暫別短時間  去咗抗疫回來  會重新出帖……  上篇有段時間唔記得太清楚會以其他替上  大家安好嗎?
👏🏻☕😬😁師兄一切安好😌

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-5-30 11:33 發表 查看引用來源
今次分享係第5波開始  仲未大爆工作 一個好耐冇見客人 有日打來話趁住未大爆就按下……  佢係中年婦人 離咗婚有自己網店 生意ok   約好地方啊 原來佢搬咗去村屋 ...
😅😅師兄去揾🤭村姑😁…食私房菜😏👍🏻好犀利!😌

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 08:31 發表 查看引用來源
#1090更新完·....
謝師兄👏🏻👏🏻👏🏻☕👍🏻

前往最後回覆