上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  941.2k

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-5-13 11:06 發表 查看引用來源
lee單好吸引,sales黑色套裙 加白色恤衫...應該幾靚。
的確果日係靚㗎  化咗淡妝   斯文得體   
白色恤衫係有啲絲質感覺果種  (所以話唔好整摺佢)
可能佢返工要著好些少 BRA唔會太厚 所以除咗外套得恤衫果種 "迫" 都好勁

回覆 200# camry6783 的帖子

係呢半年唧,如果以前,著晒火的女人係主動到收唔到制的。

加油師兄 呢行有冇遇過突然走鬼情況?

引用:
原帖由 ncp81 於 2020-5-13 12:32 發表 查看引用來源
加油師兄 呢行有冇遇過突然走鬼情況?
除咗有篇文中提到 對方老公返咗嚟 之後又走咗外    都試過有d情況係  

有次單女正骨  屋企人兩老突然返來  嚇死  結果係房 等到半夜兩老睡後才偷走  

人妻奶奶  老爺
突然到訪按鐘   又係嚇死  㩒咗2,3下就走咗  之後打比人妻 當然拖下先話10分鐘後才回到  我趁機走

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-12 16:38 發表 查看引用來源
師兄要求再分享下呢個人妻   叫佢做  人妻35
自從第一次同第二次正邪骨後   人妻35都繼續吹水都係d  仔女經 工作經咁  
講下人妻35  差不多38歲 售貨員一個 有個10歲女 但時常係奶奶度(係隔離座)  同老公關係不錯 身 ...
有冇著埋黑絲先返工?

引用:
原帖由 brotheron 於 2020-5-13 13:38 發表 查看引用來源

有冇著埋黑絲先返工?
果日冇着黑絲 但佢有脱腳毛

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-13 12:59 PM 發表 查看引用來源

除咗有篇文中提到 對方老公返咗嚟 之後又走咗外    都試過有d情況係  

有次單女正骨  屋企人兩老突然返來  嚇死  結果係房 等到半夜兩老睡後才偷走  

人妻奶奶  老爺
突然到訪按鐘   又係嚇死  㩒咗2,3下就走咗   ...
正骨都未完?

回覆 204# camry6783 的帖子

單女正骨,咪廁所都唔出得去,人地食飯你得個聞。

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-5-13 13:47 發表 查看引用來源

正骨都未完?
係呀 2個都開始咗冇耐 就突如其來咁樣  半夜果次都係留咗係佢房3個鐘咁

引用:
原帖由 camry6783 於 2020-5-13 02:08 PM 發表 查看引用來源

係呀 2個都開始咗冇耐 就突如其來咁樣  半夜果次都係留咗係佢房3個鐘咁
3個鐘?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆