上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  941.4k

回覆 702# camry6783 的帖子

嘩!你就爽死啦。仲要同時兩個人妻!

引用:
原帖由 timLeung88 於 2021-1-25 16:01 發表 查看引用來源
人妻同埋密友A咩年紀? 🙏🙏
我只可以大約話  
人妻     40歲中左右   
密友A   30歲中左右

因為密友A  小朋友小學  人妻果d將入大學

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-25 16:47 發表 查看引用來源
嘩!你就爽死啦。仲要同時兩個人妻!
都係咁啱啫

其實事後 人妻都有提起當日事 (呢單係去年尾的)
人妻自己睇到  A比我入 佢走出房原因覺鑑介面紅耳紅  
但走咗出去聽到A叫到痴咗 high到咁  又忍唔住偷睇 佢又不其然濕 …  到後來突然間後入佢 人妻自己覺鑑介 得來刺激    人妻話如果當時A醒咗  自己未必繼續到
佢話A都有問人妻係咪第一次咁樣

回覆 733# camry6783 的帖子

死人都答係啦。🤣🤣🤣🤣🤣

[quote]原帖由 HCHNOV 於 2021-1-25 18:05 發表 查看引用來源
死人都答係啦。🤣🤣🤣🤣🤣 [/quote

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-25 18:05 發表 查看引用來源
死人都答係啦。🤣🤣🤣🤣🤣
的確係第一次嘅   因為人妻以前講過係接受唔到

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-1-25 18:58 發表 查看引用來源

的確係第一次嘅   因為人妻以前講過係接受唔到
師兄係我地男人既偶像。👍👍

回覆 736# camry6783 的帖子

我諗朋友A係問人妻之前有冇俾你入過呀。

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2021-1-25 22:04 發表 查看引用來源
我諗朋友A係問人妻之前有冇俾你入過呀。
你呢個理由都可以咁講  .因為A係的確同人妻講雖然模糊中
但係見到人妻個樣突然間呆咗下 個身向前郁咗下 應該比人入咗

但人妻就答咗佢  未試過係第3人面前做

真係很葡萄師兄你,期望師兄快啲寫埋新一篇故事!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆