上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  941.2k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-8 17:47 發表 查看引用來源
你試下找佢😆😆😆
我驚我到時忍唔到,食埋😅😅😅😅😅

引用:
原帖由 szegoo 於 2021-6-7 18:28 發表 查看引用來源
好似按摩親都要做埋,有冇啲堅持唔做?
又係果句啦我正骨多過邪
  係呢度唔通寫平淡如水 ,相敬如賓 咁咩?  你都唔睇啦

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-6-8 18:57 發表 查看引用來源
我驚我到時忍唔到,食埋😅😅😅😅😅
食埋咪食埋囉....有咩問題啫

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-4-10 11:44 發表 查看引用來源

又係果句 一家唔知一家事… 我做聆聽者角色
做呢啲會聽唔少故事..(小弟都有按摩証書做過吓 freelance, 所以略知一二)

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-5-12 11:32 發表 查看引用來源
今次分享工作   係新客  4月頭的事  某日收到電話  男士嚟 話揾比老婆按  之前無試過… 仲話老婆係旁邊聽  問咗一輪之後 幾日後打來約夜晚7点係某酒店等  去到酒店收到房號就上去……  按門鐘有人開門  噢! 一個身型 ...
真係好羨慕師兄你, 又可以搵到錢、又有咁多女畀你按摩個手引,有時仲可以免費食女。
想問一句,你係單身定係已婚人士? 如果單身可以慳番叫雞, 而且肯定呢啲囡係乾乾淨淨冇性病,如果已婚人士……老婆知唔知你有呢種免費餐食?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-9 11:28 發表 查看引用來源

做呢啲會聽唔少故事..(小弟都有按摩証書做過吓 freelance, 所以略知一二)
艾兄,想聽故仔有冇一、兩個可以分享?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-9 13:21 發表 查看引用來源

艾兄,想聽故仔有冇一、兩個可以分享?
order 唔多, 況且一般唔按身, 按腳反射區保健多, 不過按腳都會叫到好消魂, 幫過啲朋友妻按, 朋友在旁聽住...嘩~! 衰婆叫成咁, 唔見住以為做緊乜嘢...

手有咁上下大, 做肩頸時按兩邊斜方肌提起時唔多唔少會郁到對波拉郁埋.
按腳如果個客褲腳濶大轉某啲位時會望到底褲, 會蓋毛巾摭吓大脾, 大致係咁上下...

更新完 …………師兄們

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-9 13:20 發表 查看引用來源

真係好羨慕師兄你, 又可以搵到錢、又有咁多女畀你按摩個手引,有時仲可以免費食女。
想問一句,你係單身定係已婚人士? 如果單身可以慳番叫雞, 而且肯定呢啲囡係乾乾淨淨冇性病,如果已婚人士……老婆知唔知你有呢種免費餐食 ...
我係單身

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-9 11:28 發表 查看引用來源

師兄邊度可以報考証書課程

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆