上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  939.9k

回覆 971# camry6783 的帖子

呢個正!!!!!!!

回覆 348# camry6783 的帖子

支支持樓主繼續更新😍😍

waiting for your update  !!!!

致以上等待update 師兄   苦了你地    因為早前工事多工作   所以停一下  放心呢幾日會update

#991已update  完成   可能短d  因為記得咁多

今次分享係 大家如果有印象之前有一次寫過熟客同閏密人妻A分享   ……  #712 (p.70)  #889(p.89)可以回看一下大家
前排收到閠密電話 …… 閒話幾句話好耐無見 難得可以空出時間  想約揼下玩下  照舊去番熟客屋企 (熟客早前買咗新屋所以舊屋冇乜再住) 當然佢有知會熟客借舊屋啦 約咗星期六傍晚  天氣熱到痴  去到按鐘佢開門 佢衣著幼帶背心 紫色bra  短衭 一段時間冇見比之前瘦些少 閠密話熟客唔會過來有事要出去 自己招呼自己喎 坐底吹水 好耐冇見又係吹下果d 生活  疫情 咁  有問過有冇揾過熟客咁…吹咗一陣佢話不如冲身先 一齊去咗冲凉房  佢有d唔自然背住我除背心  我趁住掀起衫過頭果下  從後揸住對33c 佢一味叫睇唔到嘢  薄bra凸起2粒的 捽下佢已經喘氣  叫唔好啦 濕啦 一比你揸就濕 索性除bra 托住揸掃的 佢細声叫  除埋遮住佢頭件衫 見佢面紅 双手㩒住洗手盆  一路玩對波 突襲下佢先 佢半趴狀屁股剛剛好提高 突然一下隔住短衭摸妹妹  哇!衭已經濕出佢大声呀!呀!咗下  叫 唔好啦 好刺激…  沖身先  到沖身佢好敏感 用沐浴露查佢已經扭身扭勢  又玩下佢先 背向我等佢扶住水喉 托住對波揸 趁佢唔留意用毛巾扎住佢對手係水喉 之後慢慢探妹妹 捽下 越來越多水 佢一邊呻吟一邊叫停手 但手扎住又阻止唔到 結果玩多陣佢 叫咗下 打震 到咗跪係地 抽下抽下  鬆開毛巾  但又扎返佢趁佢喘氣  拎返正面
又玩過 今次一路啜對波 最敏感啜的 一啜佢大叫 加上又比我扎住對手 係水喉冇得郁 佢high到不得了 又叫d水流出嚟又大嗌…  刺激到差唔多 就沖乾淨佢沐浴露 鬆咗對手 抹身
佢一路喘氣  又打我幾下 帶佢返房揼下先  始終佢係好攰
肩膀  腳 都硬哂  一按落去已經叫痛
回到房 集中d按肩膀  同腳  按膝頭2側  小腿 痛到佢叫 過咗一陣鬆咗 佢就冇咁痛…叫佢坐起身按肩膀 搽少少油推 又係痛到叫救命  推咗一輪鬆咗 突然一下推落對波度 揸住對波捽起佢波的 佢打咗我手2,3下  又喘氣  細細声叫 濕出嚟啦 繼續從後 托住慢慢玩  佢開始叫 扭身又嗌想要喇  唔好咁玩死喇……好啦上套  佢愛男上但又唔入住 啜下波先探下妹妹
多水度 摸下仲多d  佢已經high咗.. 叫比我 比我 跟著呀咗声
一下插到底 佢肉緊到大力捉住我手 連續下下到底插 聽到水声 佢high到又叫好入 好正  叫叫下突然一下大声  就知佢到咗  係咁震  曲起身  只係咬唇享受緊 …… 之後喘氣  定神後換下位女上 佢自己調節深淺un   托住對波慢慢揸 捽下敏感波的 感覺佢d水多咗 un un下  捉住腰一嘢頂上去  頂盡  即刻趴咗係我身喘氣 細細咁話 成個軟哂  好high  等咗陣 拉佢去床邊狗仔式 又插過 伸手推住我唔比咁入 維持住先 又托住對33C玩 當然又玩波的 一捽佢又淫叫 扭身 插咗一輪試下入啲 入啲  佢又伸手向後推 索性捉住對手 等佢趴係床
佢叫唔好頂咁入 受唔住 好軟 無理佢又下下到頂  捉住對手又冇得郁 佢high到大叫  頂入啲 頂入啲 ……又嚟  成個曲起身 又打震 佢出唔到声 喘大氣 叫 老公 嚟喇 頂深啲 咁又下下頂盡佢  直到完事  佢d水流到大腿…  
透咗好耐同佢沖身 幫人妻A執好  屋 毛巾  去洗衣袋  
之後就走  ……

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-6-23 10:05 發表 查看引用來源
今日分享係熟客介紹……   5月上旬打來聽把聲斯文人一個   熟客話晒比佢知有正邪……   佢好快約咗  星期六係某酒店喇 到時再联絡 到咗星期六約咗8点 去到酒店樓下  填一大輪電子表格 上樓  到房按鐘開門 一陣糖果味 ...
樓主介唔介意講條j幾長幾粗?
睇條女反應, 應該好大..

引用:
原帖由 ks_ks 於 2021-8-14 11:23 發表 查看引用來源

樓主介唔介意講條j幾長幾粗?
睇條女反應, 應該好大..
冇乜必要答

引用:
原帖由 camry6783 於 2021-8-14 11:09 發表 查看引用來源
今次分享係 大家如果有印象之前有一次寫過人妻A同 人妻B 分享   ……
期待新章😍😍😍😍😍

褲已除!閨蜜文章最好睇!😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆