上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-5-30 11:06 發表 查看引用來源
各位師兄 暫別短時間  去咗抗疫回來  會重新出帖……  上篇有段時間唔記得太清楚會以其他替上  大家安好嗎?
只要係師兄update既都睇啦。

nice to see you online again

好嘢,師兄已經蒲咗上水面喇!👏👏👏

師兄去咗邊度,又潛左水?

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-5-30 11:33 發表 查看引用來源
今次分享係第5波開始  仲未大爆工作 一個好耐冇見客人 有日打來話趁住未大爆就按下……  佢係中年婦人 離咗婚有自己網店 生意ok   約好地方啊 原來佢搬咗去村屋 ...
😅😅師兄去揾🤭村姑😁…食私房菜😏👍🏻好犀利!😌

師兄期待update

update 完

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-21 12:12 發表 查看引用來源
update 完
好高興見到師兄update!😬

👍👍👍👍👍C兄勁
引用:
原帖由 camry6783 於 2022-5-30 11:33 發表 查看引用來源
今次分享係第5波開始  仲未大爆工作 一個好耐冇見客人 有日打來話趁住未大爆就按下……  佢係中年婦人 離咗婚有自己網店 生意ok   約好地方啊 原來佢搬咗去村屋  去到天黑其實去陌生村 都幾煩又要揾 村民保護意識幾 ...

下個工作分享  第五波疫情回落果時   有個男士打來話揾按摩比老婆  傾咗陣應該冇伏 內容提及以前會去大陸按開 冇得去咪揾個人按下佢  約咗日子去某酒店  到當日傍晚去到酒店樓下 會合男士上房仲找數比我先 免得老婆話貴  上到房開房 一個約3x歲女士  着住濶帶背心短褲坐係度  簡單介紹後佢老公就走 臨行前講book咗過夜  按完打比我回來
女士幾好傾  做小本生意家下要親力親為 所以好攰又冇得去大陸揼  跟著各自去沖身 佢入咗去一陣 之後叫可唔可以入嚟教点開水 敲門入去  原來唔太識左右撥掣冷熱水  教佢点用後(佢着住衫〉 出返去 出去前原來除咗bra 藍色的 幾大下見到  快眼睇到35C .. 之後我出返去

冲完佢出來上床  可能佢之前揼開  好純熟趴係床 只有內衣
油佢自備  開始按佢肌肉好緊 真係好攰  閒聊下 原來佢哋2公婆自己創業  以往中港2地走  結咗婚幾年 未有小朋友 傾咗好多嘢疫情  生活  佢又會好奇一下我按摩工作生活咁
好快又到推油部份 用佢自備一啲草藥油當然無咩味果啲
但又幾滑手有滋潤作用  推肩 推背 佢提議暗燈先似按摩
哈哈 又吹下水咁 乜都講 又笑下自己第一個就係老公
推咗一輪 肩背手腳  叫佢坐係度 同佢鬆下頸  前膞 笑下幾好身材 佢答一般啦  有時迫人果時 試過比人抽水咁 佢個bra薄 所以都幾迫爆下 同時波的凸起咗  可能講緊少少咸嘢按按下總會有油漏落胸到 咪用手抹返上膞頭  有下手快快掃到波的 佢即刻.“嗯”咗聲 震咗下  笑佢咁敏感  佢好細聲答未試過比其他人掂過嘛 …一定好敏感  再細聲講 “濕咗”咁試下隔bra輕輕掃下2粒波的 佢震晒叫“唔得㗎”再咁頂唔順啦 改做摔 直情叫出嚟 又叫“唔好啦夠啦 好難忍會破戒㗎” 再玩大啲伸手入bra 摔波的 有打我手 打咗幾下 已經細聲呻吟 解佢bra 摸  揸  好挺  佢合埋眼享受 揸揸下一口啜波的 佢即刻推住我 講揸下可以 錫波唔得 一定會破戒  但我已經啜住 即刻啜幾下 佢又忍唔到呻吟  自己順住瞓咗落床 啜完
一邊到一邊 佢又扭身 又震  慢慢分開佢腳探下底褲 當然濕晒隔住搓下  佢曲起身明顯又濕啲  試下拉走条底  佢用手㩒住  加強刺激  終於除埋条底  直接探妹妹  好濕 佢表現有d失控又叫又扭身 刺激佢再多d 上啜下捽 佢口叫 想要 ....上套後 男上 對準慢慢入 佢又有d理智咁講“唔好比佢知”  
佢有啲窄 到入晒佢"呀''咗聲 一路做睇住對波抛 合埋眼享受
玩咗陣轉女上 笑話唔太識 教佢慢慢坐 唔敢坐晒 揸住對波捽波的 慢慢佢好似揾到咩位刺激 加快咗 突然一下向上頂佢即刻趴係度震 到咗喇 好舒服...  佢回氣後反轉佢 準備後入佢話唔得呢個姿勢  但已經比我對準入 佢好多水 容易入但感覺係窄  佢一路叫唔好 我就慢慢入 一個字窄 入到一半慢慢郁 佢細聲話好迫 唔好啦  但一郁佢就呻吟 入咗一陣 又加快d 佢享受中 跟著入下入下成支入盡 托住對波玩  加上每下頂盡佢 一路呻吟 一路叫好入好正 拉住佢隻手借力 快插佢
一陣佢冇力趴咗係床 叫唔好咁插 冇理繼續插佢 無耐佢叫又嚟啦  曲起身幾下 感覺到有d水走出嚟 係佢回氣時我電話响起 佢老公打來  問我差唔多時間 老婆要唔要加時
於是我比佢老婆聽 佢答加時呀 我輕力插幾下 佢“唔”咗聲
佢答師父 踩緊背位呀 之後 又話買宵夜回來  就收綫  

跟著拖佢起身 去咗浴室 熄咗燈  推佢埋洗手盆 後入又插過今次角度唔同 又熄咗燈 佢好放咁叫 我托住對波又揸又捽
又好細聲講  好入好舒服  我又㩒低d佢 角度又唔同 對波的可以揩到洗手盆邊(我搽咗沖涼液)滑d 又加快d插佢 聽到水聲好勁 再試下頂盡佢 幾下後用手向後推我 講唔好咁入頂唔住 無理佢 下下盡 直到完事  完事佢趴咗係洗手盆回氣 仲好敏感捽下波的 佢又呻吟  好啦回好氣又返回地球 佢叫各自沖身  冲完着衫佢只話:秘密  就叫我走 落到街打比客 剛好係附近買宵夜 講2句 無乜特別 就走啦   第二日個女人短訊我 話好high未試過 又話老公無發現 .... 有機會再call

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆