上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.0k

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-7-22 08:56 發表 查看引用來源
下個工作分享  第五波疫情回落果時   有個男士打來話揾按摩比老婆  傾咗陣應該冇伏 內容提及以前會去大陸按開 冇得去咪揾個人按下佢  約咗日子去某酒店  到當日傍晚去到酒店樓下 會合男士上房仲找數比我先 免得老婆 ...
又多一個綠帽奴。。。

下個工作分享 係一個大學女生  少有呢個年紀  一向按開年紀都30-40歲内 第5波前 有日收到個電話 問係咪按摩啦 聲幾後生不過又唔等如啲乜 問咗好多好多嘢之後  過2日打來話book咗過夜酒店房 可以嚟按 於是當晚依地点到酒店大堂等佢 電話响左右望下 原來係一個着闊帶背心 加裙 中長髮普通女仔咁樣啦 順眼 相認之後上房 佢打開銀包攞房咭見到佢有大學生證一 問下 原來佢係Year3學生 入到房吹下水咁佢買咗按摩油  香燻油  幾好傾 以往都係美容按摩 想試下呢種按 跟著各自冲身 出來見到佢倒咗香燻油係碟開了自備風扇仔吹住  又幾清香茅味.. 佢着住類似運動bra 同短褲仔 皮膚幾白 中等身材  好喇開始按
又係一般吹水  一路按 皮膚好滑  講下大學生活 問下佢點解
會揾男按  原來佢有室友揾過 都0K 但佢唔想比室友知 唯有自己去揾啦 問下有冇拍拖 佢話散拖就有 講一輪愛情觀 真係easy come easy go  繼續按 按到大腿內側近屁股 佢會笑話好似觸電感樣  按完第一part  佢都話舒服好多冇咁攰佢攞起新買按摩油係泰國有草葯成份 一打開成支紅花油味咁 照推啦 當然佢乜都冇除  照推推咗手腳先 推完推背由於無除運動bra 所以圍住推 慢慢推下推下入bra裡面 背部仲滑感覺到佢心跳加速 推多幾下 佢自己拉起個bra 除咗佢笑住話阻住除咗佢 哇!趴係度見到波邊吱出嚟 應該唔細 繼續推 輕輕推下波邊 佢又笑好痕 蟻咬咁  推到落腰 順勢拉走条短褲仔 佢配合啦 見到褲仔濕咗 我笑佢濑尿 佢反話你分唔到咩?

我突登玩佢快手 到妹妹外面係呢度呀 佢叫 喂呀 唔準再郁呀  我慢慢捽咗幾下 啲水即刻多咗 見佢手揸床單唔出聲 捽到有水聲 開始呻吟 一陣我就停 佢喘大氣 之後我又正常按返 差不多就問佢轉身按好嗎?  佢点頭就轉身 身材平均  波唔大但有揸手  波的好淺色  見到妹妹仲係濕咗一大撻  佢伸手較暗燈 繼續按 按到大腿内側 佢打冷震 講好似觸電咁樣好濕  於是直接進攻妹妹外圍 係好濕潤 慢慢摸佢 佢就講咗一連英文 Oh my god.....又捽到有水聲 捽到佢扭身叫唔好啲水好似流出嚟 再刺激d 慢揸佢對波 掃下波的 high到佢又講一輪英文 好快佢示意想入  好啦上套  對準入口慢慢揩下揩  等佢再忍唔到 開叫入啦……  慢慢入頂入果下幾窄 雖然多水 睇住佢個樣有啲痛咁 到入晒佢呀一聲  開始郁佢好肉緊咁叫 又講下英文粗口 插咗一陣佢突然打震  高潮嚟  成個人軟晒咁透大氣 當然下面水長流 趁佢透氣 换狗仔 一插佢成個彈起雙手自然 扶住床頭板 佢只係咁叫 下下頂盡佢 再拉起佢從後揸住對波 成個人冇得郁  佢只係叫 放開我 救命好刺激  呀! 加速插佢一輪 又嚟啦  一齊完事 佢夾住我一陣子 又打冷震 過咗陣先可以甩開  之後一齊冲涼 佢話好耐未玩過咁激 好攰  冲完再吹下水就走啦
到現在耐唔耐都有吹水  話揾時間再約下  佢都介紹咗個朋友比我按  不過係正按

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 10:57 發表 查看引用來源
下個工作分享 係一個大學女生  少有呢個年紀  一向按開年紀都30-40歲内 第5波前 有日收到個電話 問係咪按摩啦 聲幾後生不過又唔等如啲乜 問咗好多好多嘢之後  過2日打來話book咗過夜酒店房 可以嚟按 ...
後生女正吖!今次要快啲update啦!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-5 10:42 發表 查看引用來源
又多一個綠帽奴。。。
佢老公唔會純情到以為係正骨下麻

回覆 1102# camry6783 的帖子

等待師兄updated🙏🏾💪🏾

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-8-5 12:28 發表 查看引用來源

佢老公唔會純情到以為係正骨下麻
我感覺佢老公係咁諗

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 14:41 發表 查看引用來源

我感覺佢老公係咁諗
咁咪仲刺激!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-5 14:47 發表 查看引用來源
咁咪仲刺激!😬
對於佢老婆係刺激

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 17:26 發表 查看引用來源
對於佢老婆係刺激
肯定啦!話晒第一次比老公外面男人屌!

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-8-5 14:41 發表 查看引用來源

我感覺佢老公係咁諗
你報價無報後加服務費?咁收錢果陣實收定有收埋後加服務。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆