上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.0k

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 11:52 發表 查看引用來源
1102#  寫完  各位
下次分享下一次比較麻煩   客人
多謝師兄分享!😬

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 11:52 發表 查看引用來源
好👏🏻👏🏻☕

引用:
等師兄,師兄既post,仍然係我心中既No. 1

下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保障大家  因為佢V7任人睇 人妻一個有仔女 豐滿但唔太肥女人一個   嗰次噴完我幾句就冇再揾我  直至有個星期五 我又收到佢V7 係檢測報告 之後好串咁話“嗱  檢咗呀 冇事 係咪約得”  我回佢資料
又話酒店要自己比 又話貴 又乜 結果  我冇理佢……   如是者去到第三次先話肯定出  又過數比我為實  好啦咪去囉 剛好我又檢測完冇事  出發果日星期五晚 去到港島區啲酒店 (佢自稱住新界 )  途中打咗N咁多次嚟  又問乜問物  語氣又唔好 轉頭又話樓下等…… 結果到達酒店樓下 見到佢似40左右女士 唔太肥 但係幾豐滿下  着住T恤褲咁 外表普通樣咁  之後入到電梯又話 “你唔會偷拍呀?” 下删N字  我不耐煩一句“就算拍 我都係求清白  擔心你叫非禮屈我錢喇!”……
佢立即静晒   

終於到房喇   我話各自沖身  點知佢又嚟 ‘’無論邊個沖先 都有機會拍到‘’  我即話唔沖身就唔會按! 你自己諗啦 比15分鐘你思想    X街  佢係呢15分鐘  不斷講 又話第一次比老公以外嘅男人摸  又話驚自己失守  又話怕偷拍  又話有罪惡感
又話之後我係街見到佢會點  下删Z字……

15分鐘到! 佢話“你可唔可以出去一陣等佢沖身後再返嚟?”
我攞返佢之前入比我啲錢放枱面  答佢“好呀 ”
當然我一落街就走啦… 太多問題啦 ……好多不確定  呢啲錢少賺為妙  有師兄睇到會諗 “大大力執佢補數”  但都免啦
當晚佢有留V7 話咁耐唔返嚟  我亦好禮貌回佢“你自己仲有咁多問題未想通 不如你自己想通先啦” ……

呢.篇冇乜發生  希望大家不介意

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 15:28 發表 查看引用來源
下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保 ...
咁快就有!👍
希望今次可以快啲完成曬!😉

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 15:28 發表 查看引用來源
下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保 ...
真係幾串吓喎,跟住點?乜年紀?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-10-10 16:20 發表 查看引用來源
真係幾串吓喎,跟住點?乜年紀?
40歲 普通人樣冇特別

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 17:27 發表 查看引用來源

40歲 普通人樣冇特別
咁串…插佢時玩下嘢!😌時間差唔多啦!🤭😅😅

1124#  寫完 各位師兄

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 12:42 發表 查看引用來源
1124#  寫完 各位師兄
咁鬼麻煩,都係少做為妙!👍😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆