上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.1k

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 12:42 發表 查看引用來源
1124#  寫完 各位師兄
又係嘅!
佢咁多問題😌去美容院都會有喎!…佢自己諗掂先啦!(以為比$大Q晒,你揀人時人揀你)
做小個避免D不確定問題!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-10-11 13:10 發表 查看引用來源

又係嘅!
佢咁多問題😌去美容院都會有喎!…佢自己諗掂先啦!(以為比$大Q晒,你揀人時人揀你)
做小個避免D不確定問題!
係呀  久唔久就有  有啲仲仆街  約你係啲 唔存在舖頭等
例如 荃灣某街屈臣氐  但去到根本冇嘅   又有啲仔幫女揾男按次次約實你  每次都話条女M到

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 13:37 發表 查看引用來源

例如 荃灣某街屈臣氐  但去到根本冇嘅   又有啲仔幫女揾男按次次約實你  每次都話条女M到
有心玩野?

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 13:37 發表 查看引用來源

……
做熟客好過啦!……熟客介绍起馬堅D!

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 15:28 發表 查看引用來源
下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保 ...
師兄都係一個好脾氣之人。
女人又唔係無,在商言商,佢太多考慮,你想清者自清都唔著數,因為佢不停無中生有,呢種女人係最難搞,全程心理唔平衡咁彈出彈入,我認同師兄做法。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-11 14:00 發表 查看引用來源

師兄都係一個好脾氣之人。
女人又唔係無,在商言商,佢太多考慮,你想清者自清都唔著數,因為佢不停無中生有,呢種女人係最難搞,全程心理唔平衡咁彈出彈入,我認同師兄做法。 ...
做得耐見得多 你就會“習慣”   唔會勞氣 ……  後期有再係V7揾我  都係禮貌回佢唔得閒就算

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 15:12 發表 查看引用來源

做得耐見得多 你就會“習慣”   唔會勞氣 ……  後期有再係V7揾我  都係禮貌回佢唔得閒就算
師兄道行高啫!😬

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 15:28 發表 查看引用來源
下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保 ...
唔介意,最想聽遇到唔好的事,期待師兄講多啲,之前講嗰啲好嘢聽到悶,有沒有遇過一啲樣衰又身材差的客要做邪按?

跟住分享下 都係係第5波下降時候  嘅工作  熟客介紹 熟客先聲明佢係比較肥 你睇下會唔會做先……  佢透過V7聯絡我 睇頭像冇乜特別 吹下水原來自稱170磅人妻  之前揾人按但係見面果時条友話自己唔夠力按就閃咗……咁

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-11 15:35 發表 查看引用來源
跟住分享下 都係係第5波下降時候  嘅工作  熟客介紹 熟客先聲明佢係比較肥 你睇下會唔會做先……  佢透過V7聯絡我 睇頭像冇乜特別 吹下水原來自稱170磅人妻  之前揾人按但係見面果時条友話自己唔夠力按就閃咗……咁 ...
之前有冇按過咁肥?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆