上一頁下一頁
發新話題

工作 #1 #16 #31 #52 #78 #89 #118 #133 #158 #187 #213 #248 #263 #280

收藏  |  訂閱
1.2k  940.1k

引用:
原帖由 timLeung88 於 2022-10-12 09:28 發表 查看引用來源
師兄幾時又寫吓人妻AB呢,真係寫得好正!🙏🙏🙏
我都覺得係,尤其是B!😬

如果大家想知  我就先分享下  之前人妻AB嘅事 因為原來打算冇咁快出  重提下先人妻A係我熟客   35C   老公係加拿大  
人妻B係A閏密    33C   老公係香港  第一個情人都係老公

自從對上一次之後 只係保持聯絡 又或者夾唔到時間  始終人妻B要揾空檔時間  直到第5波早期  人妻A打來話新屋裝修好(已經逆市買第三間村屋)  過來按下 好耐冇見 約了個星期六晚 哇! .睇個地址人生首次用GPS導航先去到
係一啲屋苑式管理  車去到有管理員指你去邊到泊車 泊車之後去到佢屋企 係地下唔駛上樓 入屋後的確比以前大/靚
人妻A無乜點變 對35C依舊撑起件衫 吹下水又帶我參觀屋企 佢講老公仍然係加拿大未返……叫咗外賣食下  食嘢途中提下B  佢好似“叮”咗下 不如叫埋佢嚟  我話好  而B又oK不過要遲啲來(但冇話我係度)  食完嘢 當然去試下 好靚浴室啦  比之前果啲大  A去攞埋d咩去死皮膏同佢清下背脊  好啦一陣佢走埋入嚟 着住粉色bra底底 比以前瘦咗d  好耐冇見捉住佢玩下先  一手從後揸住對波玩下先  捽幾下波的已經凸起 加上佢好耐冇做 好快細聲呻吟 隔住bra揸已經咁 甩埋佢直捽波的 佢大叫好酸軟  濕晒喇 探下 哇! 濕出底底  不過冲身先 瘦咗嘅佢身形更好 捽下泡泡先 一路捽 又同佢按下肩膀咁  好喇沖一下身 揸去死皮膏 係背脊 手腳  要等陣先可捽  趁住又揸下對波 佢笑唔洗捽喎 好快佢又投入呻吟  又夾住腳 捽到佢叫唔出聲  哈哈  跟住沖走佢身上啲死皮膏 佢細聲話捽到佢好想做…於是又玩佢一輪  又揸又摸  佢high到痴咗
跟住門鐘響…… 應該閠密到啦 但A仲喘緊氣 突然間話不如一陣捉佢入嚟玩 佢唔知你嚟… 叫我收埋係門後 之後A穿件浴衣就走咗出去 聽到閠密聲音 A話沖緊涼要繼續 閠密話要洗手先 之後聽到佢哋入嚟 閠密洗完手 阿A

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-12 10:46 發表 查看引用來源
如果大家想知  我就先分享下  之前人妻AB嘅事 因為原來打算冇咁快出
咁等你update啦!😬

大家可以重温下係 P.72  P.89

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-12 10:55 發表 查看引用來源
大家可以重温下係 P.72  P.89
重溫完又想知而家B係咪仲係咁敏感!😉

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-12 10:46 發表 查看引用來源
如果大家想知  我就先分享下  之前人妻AB嘅事 因為原來打算冇咁快出  重提下先人妻A係我熟客   35C   老公係加拿大  
人妻B係A閏密    33C   老公係香港  第一個情人都係老公

自從對上一次之後 只係保持聯絡 又或者 ...
師兄既人妻A閨密B都係我覺最正既兩位。

引用:

咁快有更新!👍😉
今次浄係同A按?

引用:

👏🏻👏🏻👏🏻正👍🏻☕師兄有分享😁

引用:

重温完...一樣咁好睇
等待師分享

引用:
原帖由 camry6783 於 2022-10-10 15:28 發表 查看引用來源
下一個要分享就係 第五波第一次回落果段時間  記得果時因工作  成日去排檢測  測到工作人員都認得我  慶幸都無事   有日有個V7  留言‘’有冇按摩‘’ 當然話有啦 但最好有檢測喇之後佢就話按個摩又乜又物 咁我話保 ...
gd job,做得好,驚有屎上身,吾好做過,佢咁煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆